Διάσημο χωρισμένο ζευγάρι... ξεκατινιάζεται μέσω twitter: Ο απίστευτος διάλογός τους!

Διάσημο χωρισμένο ζευγάρι... ξεκατινιάζεται μέσω twitter: Ο απίστευτος διάλογός τους!

Τα... λόγια που αντάλλαξαν

Πόσο εύκολα μπορεί ένας έρωτας να καταλήξει σε σχέση μίσους είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Τα συναισθήματα αλλάζουν σε χρόνο dt και εκεί που αντάλλασες καυτά φιλιά με τον καλό σου καταλήγεις να ξεκατινιάζεσαι δημοσίως. Ποιο διάσημο ζευγάρι είπε να μας ενημερώσει (και με το παραπάνω) για το τι τρέχει μεταξύ τους;

Ο λόγος για την Nicki Minaj και τον Safaree Samuels. Το χωρισμένο ζευγάρι ξεσπάθωσε μέσω twitter και φυσικά έγιναν ρεζίλι. Την αρχή έκανε η 32χρονη τραγουδίστρια η οποία πόσταρε τα εξής: «Ακόμη κι όταν προσπαθώ να προστατέψω τους ανθρώπους, ακόμη και τότε εξακολουθούν και προσπαθούν να επωφεληθούν από εμένα. Δεν έχουν μάθει πως ο Θεός έχει τον έλεγχο; Σταματήστε ενώ είστε μπροστά! Ήθελες φήμη, σου έδωσα την ευχή μου. Ακόμα σε αγαπώ. Είμαι τόσο απογοητευμένη.»


Και φυσικά η απάντηση του Samuels δεν άργησε να έρθει. «Είμαι και εγώ εξίσου απογοητευμένος. Μου το κάνεις όλο αυτό δημόσια. Το κοινό δεν ξέρει τι πραγματικά κάνεις με όλο αυτό. Παριστάνεις το θύμα γιατί πολύ απλά είσαι διάσημη. Σουτ! Είναι τόσο γελοίο το γεγονός ότι δε με παίρνεις τηλέφωνο και τα κάνεις όλα αυτά εδώ. Δεν ξέρω πραγματικά για τι πράγμα μιλάς. Δε θα το έκανα ποτέ αυτό που έκανες. Δεν είμαστε μαζί πια. Είμαι καλά με αυτό. Δε μπορώ να το πιστέψω πως το κανουμε αυτό. Συνηθίζαμε να κοροιδεύουμε τους ανθρώπους που το έκαναν αυτό.»


Πραγματικό ξεκατίνιασμα. Μακριά από εμάς! Δείτε φωτογραφίες του πρώην ζευγαριού στην παραπάνω gallery.

Διαβάστε ακόμα

Νέα εκπομπή; Θα κάνει η Τζένη Μπαλατσινού την... έκπληξη από τη νέα χρονιά;

Περίεργο: Μέχρι πού θα φτάσει η Jennifer Aniston για να πάρει επιτέλους ένα Oscar;