Αγνώριστος ο διάσημος ηθοποιός! Έγινε σκιά του εαυτού του σε λίγους μήνες

Αγνώριστος ο διάσημος ηθοποιός! Έγινε σκιά του εαυτού του σε λίγους μήνες

Έχασε όλα τα παραπανίσια κιλά... και κάτι παραπάνω

Ένας γοητευτικότατος πρωταγωνιστής της μεγάλης οθόνης έγινε αγνώριστος και αυτό γιατί αποφάσισε να ξεφορτωθεί τα περιττά κιλά που είχε πάρει το 2010.

Ο Gaunt Val Kilmer που αυτή την εβδομάδα θα κλείσει τα 55 απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους σε γειτονιά του Malibu και οι φωτογραφίες δείχνουν πως ο άλλοτε σέξι πρωταγωνιστής έγινε σκιά του εαυτού του. Ο πρώην κινηματογραφικός Batman προσπάθησε να εμφανιστεί ινκόγκνιτο φορώντας καπέλο, γυαλιά, φαρδύ πουκάμισο και μπλε φόρμες. Ο Val Kilmer, που γνώρισε τη δόξα υποδυόμενος τον "Άγιο" και τον Jim Morrison, πήγε σε γνωστό κατάστημα τζιν ρούχων να αγοράσει καινούρια κομμάτια καθώς με τη δραστική απώλεια βάρους θα πρέπει να αλλάξει ολόκληρη τη γκαρνταρόμπα του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ηθοποιός πήρε την απόφαση να αλλάξει την εμφάνιση και τον τρόπο ζωής του, πριν μερικούς μήνες, όταν κοίταξε τον εαυτό του στον καθρέφτη και δεν τον αναγνώρισε. Τα τελευταία χρόνια προς μεγάλη μας έκπληξη είχε βάλει αρκετά παραπάνω κιλά που και αγνώριστο τον έκαναν και δεν θύμισε σε τίποτα το σέξι αγόρι με τη στολή στο Top Gun.

Διαβάστε ακόμη:

Μα τι έρωτας πια! Διάσημο ζευγάρι δε σταματάει να προκαλεί με τα δημόσια φιλιά του

Την πέρασαν για μεθυσμένη και την συνέλαβαν: Ποια διάσημη παρουσιάστρια έγινε ρεζίλι;