Μας κοροϊδεύουν; Λίγες μέρες μετά τον χωρισμό τους πήγαν διακοπές στο Άσπεν

Μας κοροϊδεύουν; Λίγες μέρες μετά τον χωρισμό τους πήγαν διακοπές στο Άσπεν

Πόσο πολιτισμός εκεί στο Hollywood;

rs 634x889-141222184719-634.Kate-Hudson-Matthew-Bellamy-Aspen.ms.122214

Το ονομάζουμε το θαύμα των Χριστουγέννων! Δύο φρεσκοχωρισμένοι -μόλις τρεις εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του χωρισμό τους- και η πρώτη κοινή εμφάνιση τους είναι γεγονός... προς έκπληξη όλων!

Η Kate Hudson και ο Matt Bellamy τήρησαν και φέτος την παράδοση να επισκεφτούν το χειμωνιάτικο θέρετρο Aspen τις γιορτινές μέρες παρά το γεγονός πως δεν είναι πια ζευγάρι. Ντυμένοι και οι δύο σωστά για τις παγωμένες θερμοκρασίες του χιονισμένου Aspen οι δυο τους πήγαν για shopping και μετά ήπιαν και ένα ζεστό καφεδάκι στο κέντρο της πόλης.

Η Kate φυσικά δεν φορούσε το δαχτυλίδι αρραβώνων τους με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως και οι δύο τους ήταν σε πολύ καλή χριστουγεννιάτικη διάθεση! Τίποτα ρομαντικό μεν, αλλά σε πολύ καλό κλίμα μαζί με αρκετούς φίλους τους, αλλά και τον αδελφό της Kate.

Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής των Muse μας σόκαραν στις αρχές του μήνα όταν ανακοίνωσαν το τέλος του αρραβώνα τους μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης. Και όταν ανέφεραν στην ανακοίνωση πως σκοπεύουν να παραμείνουν φίλοι το εννοούσαν και ορίστε η απόδειξη...

Διαβάστε ακόμη:

Nέο ζευγάρι στη showbiz; Επιτέλους γιατί αυτός ο ηθοποιός ήταν πολύ καιρό μόνος!

Αγνώριστος ο διάσημος ηθοποιός! Έγινε σκιά του εαυτού του σε λίγους μήνες