Οριστικό τέλος για Eva Mendes και Ryan Gosling: Γιατί δε λένε ούτε... «γεια»;

Ερμιόνη Σαρρή
Οριστικό τέλος για Eva Mendes και Ryan Gosling: Γιατί δε λένε ούτε... «γεια»;

Τα χειρότερα Χριστούγεννα για τον μπαμπά Ryan

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «A Place Beyond The Pines» και από τότε ήταν αχώριστοι. Μπορεί να μην είχαν επισημοποιήσει τη σχέση τους με παπά και με κουμπάρο, αλλά απέκτησαν κάτι πολύ σημαντικό που θα τους κρατήσει για πάντα αχώριστους(που λέει ο λόγος), τη μικρή Esmeralda Amada.


Η Eva Mendes δεν έκρυψε ποτέ το πόσο ράκος νιώθει τους τελευταίους 3 μήνες λόγω της γέννησης της μικρής τους πριγκίπισσας. Έχει πάρει όλο το βάρος πάνω της και τρέχει και δε φτάνει. Ξυπνάει συνεχώς τα βράδια, όλη μέρα αλλάζει πάνες και έχει και την πρώην του να παίρνει τηλέφωνο. Από ότι φαίνεται όμως, ο Ryan Gosling δεν τις έπιασε τις επαναλαμβανόμενες σπόντες της και το ποτήρι... ξεχείλισε. Ήδη κοιμούνται σε διαφορετικά κρεβάτια και σπίτια και η ηθοποιός δηλώνει έξω φρενών με τον μπαμπά της κόρης της. Του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι και φήμες τους θέλουν να περνάνε ξεχωριστά τις ημέρες των Χριστουγέννων. Πρώτες γιορτές για την Esmeralda Amanda και θα τις περάσει μόνο με μαμά της. Οι δυο τους έχουν κόψει κάθε επικοινωνία και μιλάνε μόνο για τα απαραίτητα.Είναι λίγο στενάχωρο, να πούμε την αλήθεια.


Ο ηθοποιός επισκέπτεται το σπίτι τους μόνο για να περάσει μερικές ώρες με την κορούλα και του μετά παίρνει και πάλι το δρόμο του γυρισμού. Ελπίζουμε να είναι μία κρίση(φταίει και λίγο όλο αυτό το πνεύμα των Χριστουγέννων) και οι δύο γονείς να τα... ξαναβρούν. Κάτι τέτοια ζευγάρια δεν είναι να χωρίζουν.

Διαβάστε ακόμα:

Μα τι έρωτας πια! Διάσημο ζευγάρι δε σταματάει να προκαλεί με τα δημόσια φιλιά του

Την τσακώσαμε: Super καλλίγραμμη σταρ τρώει και με το παραπάνω

Την πέρασαν για μεθυσμένη και την συνέλαβαν: Ποια διάσημη παρουσιάστρια έγινε ρεζίλι;