Μυστικός γάμος για το πιο καυτό ζευγάρι του Hollywood; Οι φωτογραφίες που άναψαν φωτιές

Μυστικός γάμος για το πιο καυτό ζευγάρι του Hollywood; Οι φωτογραφίες που άναψαν φωτιές

Λέτε να μας... ξέφυγαν;

Είναι ένα από τα πιο hot ζευγάρια της showbiz. Πρόσφατα μάλιστα έγιναν και γονείς. Η διάσημη ηθοποιός έφερε πρόσφατα στον κόσμο την κορούλα της Wyatt, η οποία και έχει κλέψει για τα καλά την καρδιά του sexy μπαμπά της.

Ο λόγος φυσικά για την Mila Kunis και τον Ashton Kutcher, οι οποίοι μάλλον μας την... έφεραν! Ξένα δημοσιεύματα τους θέλουν ήδη παντρεμένους. Η πρόσφατη εμφάνιση του διάσημου ζευγαριού στο Staples Center πυροδότησε τις φήμες περί κρυφού γάμου. Η Mila φορούσε στο... σωστό δάχτυλο βέρα, την οποία μάλιστα συνόδευε με το πανάκριβο μονόπετρό της.


Πώς αλλάζουν οι άνθρωποι! Η Mila Kunis σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε παραδεχτεί πως γενικά δεν ήταν ποτέ υπέρ του γάμου. Από μικρή είχε ενημερώσει τους γονείς της πως δεν πρόκειται ποτέ να δεσμευτεί. Οι αντιλήψεις της αυτές άλλαξαν από τη στιγμή που μπήκε ο Ashton στη ζωή της. Πλέον δηλώνει υπέρ, υπό έναν όρο! Η όλη τελετή να είναι μυστική και σε πολύ στενό κύκλο.


Χμ... Ο χρόνος θα δείξει. Όπως και να έχει, τους ευχόμαστε να είναι πάντα μαζί και ευτυχισμένοι. Δείτε τις φωτογραφίες που πυροδότησαν τις φήμες περί κρυφού γάμου στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

Αγνώριστος ο διάσημος ηθοποιός! Έγινε σκιά του εαυτού του σε λίγους μήνες

Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε: Διάσημο νεαρό ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί!