Angelina Jolie - Brad Pitt: Η αποκάλυψη της κόρης τους Shiloh που μας άφησε άφωνους!

Ερμιόνη Σαρρή
Angelina Jolie - Brad Pitt: Η αποκάλυψη της κόρης τους Shiloh που μας άφησε άφωνους!

Η επιθυμία της... πραγματοποιείται

Angelina Jolie και Brad Pitt έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι βρίσκονται κοντά στα παιδιά τους και τα στηρίζουν σε κάθε τους απόφαση. Μπορεί η καριέρα τους να βρίσκεται στα ύψη, αυτό όμως δε σημαίνει ότι αγνοούν τα προβλήματα των 6 αγγέλων τους.


Όλοι είδαμε την εμφάνιση της οικογένεια Pitt στην πρεμιέρα της ταινίας «Unbroken» της Angelina Jolie. Όλοι μας, πάλι τρέξαμε να σχολιάσουμε την απρόσμενη εμφάνιση της κόρης τους Shiloh με ένα κοστούμι που την έκανε ένα με τα αδέρφια της Pax και Maddox. Τα μαλλιά της ήταν κομμένα κοντά και το γενικότερο στυλ της δε μας θύμιζε καθόλου ένα μικρό κορίτσι. Και εδώ έρχεται η είδηση που θα σας ταράξει.

Η μικρή Shi αλλάζει όνομα, ύστερα από δική της απόφαση και λέγεται πια... John. Σας μπερδέψαμε λίγο, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Η οχτάχρονη ζήτησε από τους γονείς της να τη φωνάζουν έτσι από εδώ και πέρα και αυτοί δεν πήγαν αντίθετα στα... θέλω της. Ο μπαμπάς της κιόλας παραδέχτηκε πως δέχεται συχνά τις παρατηρήσεις της, όταν την αποκαλεί με το αρχικό της όνομα. Δεν είναι και εύκολο άλλωστε, κακά τα ψέματα.

MESA

Πίσω στο 2010 σε συνέντευξή της η Angelina Jolie είχε δημοσιοποιήσει την επιθυμία της κορούλας της να μοιάζει με αγόρι και να μη διαφέρει καθόλου από τα αδέρφια της. Τότε μάλιστα είχε ζητήσει να την αποκαλούν Shax.

H αλήθεια είναι πως μείναμε άφωνοι, καθώς η ηλικία της είναι κάπως... μικρή για τέτοιες βαρύγδουπες δηλώσεις, αλλά η διαχείριση ενός τέτοιου θέματος εννοείται πως δεν είναι στην αρμοδιότητά μας.

Δείτε μερικές από τις δημόσιες εμφανίσεις της Shiloh (John) στην παραπάνω gallery.

Διαβάστε ακόμα:

Οριστικό τέλος για Eva Mendes και Ryan Gosling: Γιατί δε λένε ούτε... «γεια»;

Μα τι έρωτας πια! Διάσημο ζευγάρι δε σταματάει να προκαλεί με τα δημόσια φιλιά του

Μυστικός γάμος για το πιο καυτό ζευγάρι του Hollywood; Οι φωτογραφίες που άναψαν φωτιές