Ο Charlie Sheen θέλει απεγνωσμένα την Mila Kunis

Ο Charlie Sheen θέλει απεγνωσμένα την Mila Kunis

Και ο μισός αντρικός πληθυσμός, δηλαδή, με τη διαφορά πως ο Sheen έχει ήδη βγάλει σχέδιο δράσης για την κατάκτηση της ηθοποιού.

Ο Charlie Sheen είναι αρκετά απασχολημένος τον τελευταίο καιρό, μιας και βρίσκεται στην περιοδεία του μεγαλεπήβολου και εντελώς εγωκεντρικού show του, με τον τίτλο «Violent Torpedo of Truth». Όχι όμως τόσο απασχολημένος ώστε να μην βρει λίγο χρόνο για να ανακαλύψει την νέα Θεά που θέλει να προσθέσει στην οικογένειά του.

Ο Sheen λοιπόν παρουσίαζε την Τετάρτη το show του στο Columbus, όπου και μοιράστηκε με το κοινό την επιθυμία του να κάνει την Mila Kunis την τρίτη Θεά του. Ο ηθοποιός συζεί ήδη με δύο πορνοστάρ, την Bree Olsen και την Natalie Kenly, τις οποίες και αποκαλεί «Θεές του», φαίνεται όμως πως η πρωταγωνίστρια του Black Swan διαθέτει όλα τα κατάλληλα χαρακτηριστικά για να αποκτήσει τον τίτλο. Είπε μάλιστα πως οι δύο συμβίες του έχουν δώσει ήδη την έγκρισή τους για να ενταχθεί η Kunis στην οικογένεια.

Όσο για το πώς θα την πείσει να γίνει η τρίτη αγαπημένη του; Ο Sheen τα έχει κανονίσει όλα: «Θα μπω στην σελίδα της στο Facebook και θα ανακαλύψω όλα της τα ενδιαφέροντα και γούστα», είπε ο ηθοποιός στο κοινό, «και έπειτα θα πάω να της αγοράσω τα πάντα. Μπορεί να έρθει σπίτι μου και να τα κλέψει. Μια σούπερ σέξι κλέφτρα με το όνομα Mila Kunis. Mila, σε παρακαλώ, θα έχω μια ολόκληρη αποθήκη με τα αγαπημένα σου πράγματα για να κλέψεις».

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, είμαστε σχεδόν σίγουροι πως σοβαρολογεί.