Nα πούμε συγχαρητήρια κύριε Clooney; Είναι η Amal Alamuddin τριών μηνών έγκυος;

Nα πούμε συγχαρητήρια κύριε Clooney; Είναι η Amal Alamuddin τριών μηνών έγκυος;

Διαβάστε το ρεπορτάζ του αμερικανικού Τύπου

Να πούμε συγχαρητήρια κύριε Clooney ή να κρατηθούμε; Νέο σημερινό δημοσίευμα υποστηρίζει πως οι νίοπαντροι George Clooney και Αmal Alamuddin περιμένουν το πρώτο τους απόγονο!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η 36χρονη Amal έμεινε έγκυος κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος του ζευγαριού αμέσως μετά τον γάμο τους στη Βενετία. Παρά το γεγονός πως ο ηθοποιός είχε εκφράσει σε παλιότερες συντεύξεις τους ενδοιασμούς που έχει για την πατρότητα οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι ενθουσιασμένος με τα ευχάριστα νέα και την άφιξη του Clooney Junior!


Την είδηση της εγκυμοσύνης δημοσίευσε το gossip έντυπο Star και στις σελίδες του αναφέρεται.
"Όλα συνέβησαν στο μήνα του μέλιτος του ζευγαριού στις Σειχέλλες. Αυτός ο χρόνος ήταν υπέροχος για την Amal. Πρώτα παντρεύτηκε έναν από τους διασημότερους άντρες του κόσμου μετά από ένα σύντομο έντονο ειδύλλιο και τώρα περιμένει το παιδί τους. Όλα συμβαίνουν τόσο γρήγορα και είναι πολύ ευτυχισμένη"!

Η Amal σύμφωνα με το ρεπορτάζ διανύει τον τρίτο μήνα της κύησης, αλλά καμία ανακοίνωση από την πλευρά του ηθοποιού δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής. Το μόνο σίγουρο είναι πως όπου και αν μοιάσει ο απόγονος θα είναι ένα πανέμορφο μωρό!

Διαβάστε ακόμη:

Αυτά είναι Χριστούγεννα: Ο σύντροφoς της Miranda Kerr δεν τσιγκουνεύεται τις γιορτές!

Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε: Διάσημο νεαρό ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί!