Πόσο σολάριουμ πια: Διάσημη τηλεπερσόνα εμφανίστηκε πιο μαυρισμένη από ποτέ

Ερμιόνη Σαρρή
Πόσο σολάριουμ πια: Διάσημη τηλεπερσόνα εμφανίστηκε πιο μαυρισμένη από ποτέ

Και είναι ακόμη... Δεκέμβριος

Η συγκεκριμένη εμφάνιση μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε, ότι μπορεί η γυναίκα να θεωρείται το ωραίο φύλο, αλλά είναι αναγκασμένη να κάνει πολλά πράγματα για να δείχνει ωραία. Οι άντρες πάλι ούτε τα μισά. Φοράνε ένα τζιν, ένα πουκάμισο και έξω από το... σπίτι.


Σίγουρα η τηλεπερσόνα Vicky Pattison έχει την ίδια γνώμη με εμάς. Έχει δώσει σκληρή «μάχη» με τα περιττά κιλά, ώστε να αποκτήσει σώμα μοντέλου και εύχεται να μη μείνει σύντομα έγκυος και χαλάσει αυτό το κορμί. Το χάσαμε το... μυαλό μας εντελώς! Και μετά από αυτές τις δηλώσεις, εμφανίζεται στο Δουβλίνο λες και είναι Αύγουστος. Να σημειώσουμε πως δεν είχε πάει διακοπές σε κάποιο εξωτικό νησί, αφού έφτασε στην πόλη με πτήση από το Λονδίνο. Ο αγγλικός ήλιος κάνει σπάνια την εμφάνιση του και από ότι φαίνεται η Vicky ξόδεψε πολλά στα... σολάριουμ. Μα δεν πρόσεξε ότι ψιλό άρπαξε και δεν είναι φυσιολογικό για Δεκέμβρη μήνα.

mesa


Εντάξει όλες οι γυναίκες μισούν τη γαλακτερή τους εμφάνιση μόλις η θερμοκρασία πέφτει και τα μαγιό μπαίνουν στο συρτάρι, αλλά όχι και έτσι. Μπορεί να ήθελε να εντυπωσιάσει με την εντυπωσιακή της εμφάνιση, αλλά νομίζουμε πως δε μας έπεισε και πολύ. Δεν πειράζει την επόμενη φορά ας φροντίσει να εμφανιστεί λίγο πιο... άσπρη και θα είναι καταπληκτική.

Διαβάστε ακόμα:

Nα πούμε συγχαρητήρια κύριε Clooney; Είναι η Amal Alammudin τριών μηνών έγκυος;

Angelina Jolie - Brad Pitt: Η αποκάλυψη της κόρης τους Shiloh που μας άφησε άφωνους!