Είναι η Kim και… δεν είναι καλά: Σε αυτό το μέρος δεν θα περιμέναμε ποτέ να την δούμε!

Είναι η Kim και… δεν είναι καλά: Σε αυτό το μέρος δεν θα περιμέναμε ποτέ να την δούμε!

Και μάλιστα, να συμπεριφέρεται σαν να μην τρέχει τίποτα!

Η εναλλαγή των προφίλ που επιλέγει να δείχνει στο κοινό της, η αλήθεια είναι, πως γίνεται με ραγδαίους ρυθμούς, αφού τη μια μέρα μπορεί να φωτογραφίζεται γυμνή και να προβάλλει τη σέξι πλευρά της, την επόμενη να ποζάρει μαζί με την κόρη της δείχνοντας πως είναι μια... αφοσιωμένη μητέρα και την άλλη να ποζάρει ως κοσμοπολίτισσα σε πάρτι ανά τον κόσμο.


Αυτή τη φορά ωστόσο, η Kim Kardashian ξεπέρασε κάθε προσδοκία που είχαμε για αυτήν, και αποφάσισε να μας αποδείξει πως είναι και αυτή μια καλή... νοικοκυρά. Η 33χρονη σταρ, παρότι πλούσια -ίσως και η πλουσιότερη από όλες τις Kardashian- και παρά το γεγονός πως θα υπάρχει ολόκληρο επιτελείο ατόμων που θα ασχολούνται με τις λεπτομέρειες του σπιτιού της, αποφάσισε να κάνει μόνη της τα ψώνια στο... σούπερ μάρκετ! Ναι, εννοούμε το μέρος όπου όλοι οι απλοί άνθρωποι αγοράζουμε τρόφιμα, όμως δεν θα περιμέναμε ποτέ να αντικρίσουμε σε ένα τέτοιο μέρος τη συγκεκριμένη ριάλιτι σταρ.


Η διάσημη περσόνα, φορώντας τα αθλητικά της και επιστρέφοντας από το γυμναστήριο, έκανε μια στάση σε κοντινό κατάστημα, όπου φυσικά δεν σταμάτησε να ποζάρει καθώς επέλεγε τι θα ψωνίσει. Και μάλιστα, από ότι καταλάβαμε, μάλλον κάποιος στο σπίτι έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα δημητριακά, αν κρίνουμε από τα τόσα πακέτα που αγόρασε. Η επόμενη στάση της να υποθέσουμε πως ήταν το... ψιλικατζίδικο;

Διαβάστε ακόμη:

Μεγάλη ήττα για την Gwyneth Paltrow: Ποιος την απέρριψε;

Διάσημα αφεντικά...βγαλμένα από την κόλαση! Οι χειρότεροι εργοδότες στο Hollywood