Η πιο γλυκιά φωτογραφία που είδαμε τα Χριστούγεννα! Ποια διάσημη σταρ την «ανέβασε»;

Η πιο γλυκιά φωτογραφία που είδαμε τα Χριστούγεννα! Ποια διάσημη σταρ την «ανέβασε»;

Με ασορτί πυτζάμες, έμειναν στο σπίτι το πρωινό των Χριστουγέννων 

Πολλοί είναι οι διάσημοι σταρ που μοιράστηκαν και αυτή τη χρονιά μαζί μας, αρκετές γιορτινές και οικογενειακές στιγμές τους, όπως και κάθε χρόνο άλλωστε, όμως ομολογουμένως το φετινό βραβείο της πιο γλυκιάς φωτογραφίας των γιορτών το δίνουμε σε εκείνη που ανέβασε το πρωί των Χριστουγέννων η Khloe Kardashian, ενώ κρατούσε στην αγκαλιά της την μόλις 2 ετών ανιψούλα της, και κόρη της αδερφής της Kourtney, Penelope.


H 30χρονη ριάλιτι σταρ, μπορεί να κέρδισε τις εντυπώσεις με την σέξι εμφάνισή της το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων στο υπέρλαμπρο πάρτι που έδωσε η οικογένεια Kardashian, όμως ύστερα από λίγες ώρες, μας έδειξε την πιο τρυφερή πλευρά της, καθώς πέρασε το επόμενο πρωινό στο σπίτι της αδερφής της, όπου βρισκόταν και ένα από τα μικρότερα μέλη της διάσημης οικογένειας, η Kendall.


Οι τρεις τους, φόρεσαν τις ίδιες χριστουγεννιάτικες πυτζάμες και πέρασαν μαζί το πρωινό, βγάζοντας φωτογραφίες και απολαμβάνοντας την μεταξύ τους παρέα. Και μπορεί να έχουν... αμύθητη περιουσία, όμως πέρασαν την γιορτινή αυτή μέρα... απλά και παραδοσιακά, παρακολουθώντας μια χριστουγεννιάτικη ταινία. «Πρωινό Χριστουγέννων και παρακολουθούμε την ταινία The Grinch», έβαλε ως λεζάντα η 19χρονη Κendall στη φωτογραφία που ανέβασε, έχοντας αγκαλιά την ανηψιά της και μας μετέφερε το ζεστό και οικογενειακό κλίμα που υπήρχε στο... σπιτικό των Kardashian.

Διαβάστε ακόμη:

Έμοιασε στους διάσημους γονείς του και είναι το ωραιότερο μωρό που έχετε δει

Δεν είναι ένα... ούτε δύο! 45 σέξι εξώφυλλα της Kim Kardashian που έχουν συζητηθεί