Δεν ξέρουμε αν παχύνατε στις γιορτές αλλά κάποια σίγουρα όχι και με αποδείξεις

Γωγώ Φούντα
Δεν ξέρουμε αν παχύνατε στις γιορτές αλλά κάποια σίγουρα όχι και με αποδείξεις

Όλα για το κορμί

Και εκεί που όλοι μας σήμερα βογγάμε και ξεφυσάμε από το πολύ φαγητό και ποτό των 2 προηγούμενων ημερών, πηγαίνοντας από κρεβάτι σε καναπέ και τούμπαλιν, υπάρχουν και κάποιοι ανάμεσά μας οι οποίοι μετά την κραιπάλη των Χριστουγέννων έκαναν το τελευταίο πράγμα που θα μπορούσε να φανταστεί ένας φυσιολογικός άνθρωπος: Να πάει στο γυμναστήριο!

Ναι πολύ καλά διαβάσατε. Η κάπως περίεργη κυρία, δεν είναι άλλη από τη fitness freak Charlotte Crosby η οποία ανέβασε μία σέξι φωτογραφία στο Instagram δηλώνοντας ότι είναι έτοιμη για το... γυμναστήριο! Είναι βέβαια να απορεί κανείς, διότι ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε το βράδυ των Χριστουγέννων να διασκεδάζει, φορώντας τα απολύτως απαραίτητα, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν την εμπόδισε να κάνει τις ασκήσεις της την επόμενη μέρα.

Να θυμίσουμε, ότι η star του Geordie Shore έχει υπάρξει αρκετά πιο παχουλή, και έκανε μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να χάσει πολλά θα λέγαμε κιλά, και κυριολεκτικά να μεταμορφώσει το σώμα της, οπότε αντιλαμβανόμαστε όλο αυτό το αμόκ που ίσως να την κυριεύει.

Αν και φυσικά δεν παύουμε να θεωρούμε όλο αυτό τεράστια υπερβολή.

Διαβάστε ακόμη:

Δεν είναι ένα... ούτε δύο! 45 σέξι εξώφυλλα της Kim Kardashian που έχουν συζητηθεί

Βρείτε τις... διαφορές: Ποια διάσημη αντιγράφει τη γνωστή selfie της Kim Κardashian;

Έμοιασε στους διάσημους γονείς του και είναι το ωραιότερο μωρό που έχετε δει