Το χρήμα δεν φέρνει την… απόλυτη ευτυχία: Η μεγάλη ατυχία της Kim Kardashian!

Το χρήμα δεν φέρνει την… απόλυτη ευτυχία: Η μεγάλη ατυχία της Kim Kardashian!

Το θέμα έχει επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία της σταρ το τελευταίο διάστημα 

Μπορεί να έχει άπειρα χρήματα και πολλούς ανθρώπους γύρω της να κάνουν οποιαδήποτε επιθυμία της πραγματικότητα, με μια μόνο της λέξη, ωστόσο η Κim Kardashian καλείται πλέον να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα, που σύμφωνα με πηγές, την έχει καταβάλει πολύ ψυχολογικά το τελευταίο διάστημα.


Η 33χρονη σταρ εδώ και καιρό έχει εκφράσει την επιθυμία της να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί, ωστόσο οι εντατικές προσπάθειες που κάνει με τον Kanye West εδώ και 9 ολόκληρους μήνες έχουν πέσει στο απόλυτο κενό. Έτσι, το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι έχει αρχίσει να επισκέπτεται διάφορους εξειδικευμένους γιατρούς, προκειμένου να βρει άμεσα μια λύση. Μάλιστα, η διάσημη σταρ πάντοτε αντιμετώπιζε το σοβαρό αυτό πρόβλημα και είναι ο λόγος που η North West φαίνεται πως είναι... παιδί «θαύμα», αφού προτού την φέρει στο κόσμο τρεις γυναικολόγοι της είχαν επιβεβαιώσει πως είναι σχεδόν ακατόρθωτο να μείνει έγκυος. Και αφού κατάφερε τελικά να γεννήσει το πρώτο της παιδί, θεώρησε πως και η απόκτηση ενός δεύτερου θα ήταν μια εξίσου εύκολη υπόθεση, όμως έκανε λάθος στις προβλέψεις της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η πίεση που υφίσταται το τελευταίο διάστημα η Kim, σε συνδυασμό με την πρόσφατη γέννηση του ανιψιού της, την έχουν κάνει να ζηλεύει απίστευτα την αδερφή της, Kourtney, που καταφέρνει να μείνει έγκυος με αρκετή ευκολία και έχει αποκτήσει ήδη τρία παιδιά. Κάτι τέτοιες στιγμές, οι διάσημοι μας υπενθυμίζουν, πως και αυτοί είναι τελικά... απλοί θνητοί και αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα με όλους μας.

Διαβάστε ακόμη:

Aυτό είναι το νέο, διάσημο και... αναπάντεχο ζευγάρι της showbiz

Η χαρά της δεν κρύβεται: Έχετε ξαναδεί την Cameron Diaz τόσο ευτυχισμένη;