Η πιο κακιά πεθερά του Hollywood είναι αυτή της Geri Halliwell! Δείτε το λόγο!

Η πιο κακιά πεθερά του Hollywood είναι αυτή της  Geri Halliwell! Δείτε το λόγο!

Δεν θα θέλαμε την τύχη της!

Ομολογουμένως, το... κλασικό μίσος ανάμεσα σε πεθερά και νύφη δεν ταλανίζει μόνο τους απλούς και καθημερινούς ανθρώπους, αλλά και πολλούς από τους celebrities. Οι ίντριγκες ανάμεσα στα δύο αυτά πρόσωπα είναι από τις λίγες που ποτέ δεν έχουν τέλος, αλλά και από εκείνες που και οι δύο πλευρές... τα έχουν τα δίκια τους. Αυτό έρχεται να μας επιβεβαιώσει το διάστημα αυτό, η «κόντρα» που υπάρχει ανάμεσα στην Geri Halliwell και τη μητέρα του συντρόφου της Christian Horner, Sara.


Το ζευγάρι δημοσιοποίησε τη σχέση του μόλις τον Μάρτιο, ενώ τον προηγούμενο μήνα μόλις αποφάσισαν να επισημοποιήσουν την κατάσταση, πραγματοποιώντας αρραβώνες. Μόλις όμως, οι γονείς του Christian έμαθαν τα... χαρμόσυνα νέα, έγιναν έξαλλοι και διέδωσαν στον περίγυρό τους πως δεν εγκρίνουν τη σχέση αυτή, αλλά και πως δεν έχουν κανέναν σκοπό να παραβρεθούν στον επικείμενο γάμο.


Ο λόγος βέβαια, δεν θα λέγαμε πως είναι ό, τι πιο παράξενο έχουμε ακούσει, αφού η Sara θεωρεί υπεύθυνη τη διάσημη τραγουδίστρια για το χωρισμό του γιού της με την επί 14 χρόνια σύντροφό του, Beverley Allen, λίγους μήνες μάλιστα αφότου η τελευταία έφερε στον κόσμο την κόρη τους, Olivia. Θεωρώντας λοιπόν το νέο αμόρε του γιού της την απόλυτη... αντροχωρίστρα και σε συνδυασμό με την κάπως... άστατη προσωπική της ζωή, η Sara δεν θεωρεί πως ο γιος της πέτυχε και κανένα... κελεπούρι, αλλά πως αντιθέτως, του αξίζει σίγουρα κάτι καλύτερο.


Ωστόσο, μια ευκαιρία, εμείς πιστεύουμε πως την αξίζει, αφού η 42χρονη σταρ δείχνει πραγματικά ερωτευμένη και ευτυχισμένη στο πλευρό του μέλλοντα συζύγου της. Όσο για την ημερομηνία του γάμου, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Ελπίζουμε η μητέρα του επικεφαλής της Red Bull Racing να μην επιστρατεύσει όλες τις δυνάμεις και τα ταλέντα της για να τους χωρίσει.

Διαβάστε ακόμη:

Η Jessica Alba και η κορούλα της Haven «έκλεψαν» την παράσταση με τα παρόμοια outfits τους

To instagram τους πήρε «φωτιά»: Ποιοι σταρ κέρδισαν τα... likes μας για το 2014