Madonna: Το άστρο της καταρρέει και έχει χάσει τον ύπνο της. Δείτε τι συνέβη

Ερμιόνη Σαρρή
Madonna: Το άστρο της καταρρέει και έχει χάσει τον ύπνο της. Δείτε τι συνέβη

Από δήμαρχος... κλητήρας

Πόσοι δεν έχουμε χορέψει τουλάχιστον και ένα τραγούδι της Madonna; Μπορεί τώρα κάπως να μαρτυρούμε την ηλικία μας, αλλά όταν πηγαίναμε σχολείο, δεν είχαμε αντισταθεί λεπτό στους ρυθμούς της(πόσες φορές μπορεί να άκουγα το Frozen στη διαπασών). Με το που έβγαινε ένα νέο της τραγούδι, ανέβαινε κατευθείαν στην πρώτη θέση των charts και εμείς τρέχαμε στα καταστήματα με τα CD (τι ωραίες εποχές) και το αγοράζαμε.


Οι εποχές άλλαξαν (όπως και εμείς φυσικά) και η βασίλισσα χάνει το θρόνο της μέρα με τη μέρα. Ναι κανείς δεν έχει πάψει να τη θαυμάζει και να την παραδέχεται, αλλά δε συμβαίνει το ίδιο και με τα τραγούδια της. Άπατος πήγε ο νέος της δίσκος Rebel Heart's και η τραγουδίστρια το φυσάει και δεν κρυώνει. Το itunes έγινε ο χειρότερός της εχθρός, αφού την έφερε στην 188η θέση. Μα το φαντάζεστε; Από τα σαλόνια στα... αλώνια. Μέχρι που άλλαξε μερικά τραγούδια της συλλογής μπας και τη δει λίγο να ανεβαίνει.

rebel


Εντάξει, σίγουρα είναι κάτι στενάχωρο ειδικά όταν έχεις συνηθίσει να είσαι η βασίλισσα της μουσικής δισκογραφίας, αλλά μετά από 30 χρόνια καριέρας είναι και κάπως αναμενόμενο. Έχουν βγει πολλές νέες και ταλαντούχες τραγουδίστριες που σίγουρα έχουν κάνει το θρόνο της να... τρίζει. Δεν αμφιβάλλουμε βέβαια, πως η ίδια δε θα το αφήσει να περάσει έτσι. Όλο και κάτι θα βρει για να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Για να δούμε τι θα σκεφτεί το πανέξυπνο μυαλουδάκι της...

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος έγινε ο φόβος και ο τρόμος για τη μικρή North West; Δείτε την πώς αντέδρασε

Mήπως ο Liam Hemswort δεν ξεπέρασε ποτέ την Miley Cyrus; Δείτε γιατί

To instagram τους πήρε «φωτιά»: Ποιοι σταρ κέρδισαν τα... likes μας για το 2014