Οικογενειακό δράμα ενόψει εορτών: Διάσημο ζευγάρι χωρίζει και είναι στα μαχαίρια

Γωγώ Φούντα
Οικογενειακό δράμα ενόψει εορτών: Διάσημο ζευγάρι χωρίζει και είναι στα μαχαίρια

Μα τι έχουν πάθε όλοι πια;

Νομίζουμε ότι έχει έρθει η στιγμή και το πλήρωμα του χρόνου αν θέλετε, για να σκίσουμε τα πτυχία μας, όποια κι αν είναι αυτά! Διότι ναι μεν οι χωρισμοί και τα διαζύγια τείνουν να είναι περισσότερα μέσα στις γιορτές, αλλά αυτό που συμβαίνει φέτος, είναι πέρα από κάθε φαντασία!

Είπαμε βρε παιδιά, να χωρίζετε αλλά όχι κι έτσι, γιατί δεν σας προλαβαίνουμε κιόλας! Ακόμη ένα διάσημο ζευγάρι λοιπόν, αποφάσισε να πάρει διαζύγιο τις άγιες τούτες μέρες, και δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι ούτε πολιτισμένα ούτε και φιλικά-μάλλον δεν κάνουν παρέα με τη Gwyneth Paltrow και τον Chris Martin!

O Chris Rock λοιπόν, ο διάσημος αμερικανός κωμικός, αποφάσισε να πάρει διαζύγιο έπειτα από 20 χρόνια γάμου με την Malaak Compton. Mέχρι εδώ καλά! Το θέμα βέβαια στην προκειμένη, δεν είναι το διαζύγιο, το οποίο καλώς ή κακώς είναι πλέον γεγονός, αλλά το ότι η πρώην, πλέον, σύζυγος του ηθοποιού, δεν τον αφήνει να βλέπει όποτε εκείνος επιθυμεί τις 2 τους κόρες.

Όπως καταλαβαίνετε, και επειδή δυστυχώς ο εγωισμός σε αυτές τις περιπτώσεις μπαίνει στην μέση, ο Rock δε σκοπεύει να αφήσει έτσι το θέμα και αναμένεται να κινηθεί νομικά, προκειμένου να εξασφαλίσει την από κοινού κηδεμονία των παιδιών.

Eμείς να τους ευχηθούμε καλά ξεμπερδέματα, και να βρουν μία λύση για να μπορέσουν να υποδεχτούν τη νέα χρονιά χαρούμενοι και ήρεμοι. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για όλο τον κόσμο, αλλά αυτό είναι ένα άλλο, μεγάλο θέμα!

Διαβάστε ακόμη:

Η Kim Kardashian είναι ράκος: Για ποιο λόγο περνάει τις χειρότερες γιορτές της;

Το πιο διάσημο, σέξι και αγαπημένο ζευγάρι.... παντρεύεται: Δείτε τους