Μα τι αλλαγή είναι αυτή: Διάσημες κυρίες που έγιναν... αγνώριστες

Ερμιόνη Σαρρή
Μα τι αλλαγή είναι αυτή: Διάσημες κυρίες που έγιναν... αγνώριστες

Δείτε τις

Μπορεί να είναι διάσημες αυτό όμως δε σημαίνει ότι από τα πρώτα βήματα της καριέρας τους ήταν και... κορμάρες. Είχαν κάποια παραπανίσια κιλά και κάποια στιγμή έβαλαν στόχο να αδυνατίσουν και τον πέτυχαν. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά και το μόνο που τους αξίζει είναι ένα τεράστιο χειροκρότημα. Δείτε τις και θαυμάστε τις:


Oprah Winfrey

Η γνωστή δημοσιογράφος- παρουσιάστρια έχει περάσει πολλά με τα κιλά της. Σε κάποιες φάσεις της ζωής της άγγιζε το... υπέρβαρο, αλλά μόλις το έβαλε στόχο, τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά.

oprah-winfrey-400x400

Kelly Osbourne

Μπορεί να έχουν περάσει ήδη 4 χρόνια από τότε που εμφανίστηκε ως μία άλλη Kelly αλλά δεν παύει ακόμη και τώρα να την καμαρώνουμε. Η αλλαγή αυτή οφείλεται στις ατελείωτες πρόβες χορού που έκανε τότε για τη συμμετοχή της σε γνωστό ριάλιτυ.

kelly-osbourne-400x400

Charlize Theron

Τα κιλά της οφείλονταν στην ασταμάτητη κατανάλωση donuts και δεν το έκρυψε ποτέ. Δεν επαναπαύτηκε όμως, αφού μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας Monster ξεκίνησε εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής και στην πρεμιέρα ήταν έτοιμη για το... κόκκινο χαλί.

charlize-theron-400x400

Janet Jackson

Τα μέσα έχουν ασχοληθεί αρκετά με τα κιλά της και όταν πια έχασε τα περιττά κιλά ομολόγησε, ότι πείνασε αρκετά. Έτρωγε ελάχιστα και έκανε ασταμάτητα γυμναστική.

janet-jackson-400x400

Nicole Richie

Στη συγκεκριμένη περίπτωση δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο πρόσωπό της. Ποτέ δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα στο θέμα κιλά, απλά μετά την απώλεια κάποιων, το πρόσωπο της έγινε... αγνώριστο.

nicole-richie-400x400

Renee Zellweger

Η αγαπημένη μας κυρία από το νούμερα 14 έπεσε κατακόρυφα στο 4. Δεν το λες και λίγο. Τώρα όσον αφορά τις πλαστικές που τις καταλογίζουν, ανήκει σε άλλο θέμα... συζήτησης.

renee-zellweger-400x400

Kirstie Alley

Τα λόγια είναι περιττά και η φωτογραφία αναμφισβήτητα μιλάει από μόνη της. Θέλει πολύ δουλειά ένα τέτοιο αποτέλεσμα, αλλά σίγουρα ανέδειξαν την πραγματική της ομορφιά.

kristen-alley-400x400

Διαβάστε ακόμα:

Η γρουσουζιά σε όλο της το μεγαλείο: Διάσημη ηθοποιός πέρασε «μαύρα» Χριστούγεννα

Ένας διάσημος γάμος μπαμ και κάτω: Δείτε πώς αντέδρασε ο πρώην αρραβωνιαστικός της

Το πιο διάσημο, σέξι και αγαπημένο ζευγάρι.... παντρεύεται: Δείτε τους