Είναι δυνατόν;Διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε με δαχτυλίδι αρραβώνων αλλά ο σύζυγος αγνοείται

Γωγώ Φούντα
Είναι δυνατόν;Διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε με δαχτυλίδι αρραβώνων αλλά ο σύζυγος αγνοείται

Μα τόσο καλό κρυφτούλι πια;

Το να αρραβωνιάζεται ή να παντρεύεται μία γυναίκα, η οποία είναι σε σχέση, είναι απολύτως φυσιολογικό και φυσικά ευχάριστο. Τι γίνεται όμως όταν κάποια κυκλοφορεί με δαχτυλίδι αρραβώνα, κάνει προσπάθεια να το κρύψει και δεν υπάρχει άνθρωπος, ίσως εκτός της ίδιας και του καλού της, που να γνωρίζει ότι είναι δεσμευμένη;

Κάπως έτσι μας αιφνιδίασε και η Sandra Bullock για την οποία ξέραμε ότι από το 2010 που χώρισε από το σύζυγό της Jesse James, η κλασική κατάρα της νικήτριας Oscar, δεν έχει υπάρξει, τουλάχιστον όχι επίσημος, άντρας στη ζωή της, εκτός βέβαια από το γιο της Louis. Κι όμως, η διάσημη ηθοποιός, εμφανίστηκε με δαχτυλίδι αρραβώνων, στην Καλιφόρνια, ενώ ήταν εμφανής η προσπάθειά της να μη γίνει αντιληπτή.

Φορώντας μεγάλα γυαλιά ηλίου και ένα ακόμη μεγαλύτερο σκουφάκι, δε γύρισε να ρίξει ούτε βλέμμα στους φωτογράφους, οι οποίοι φυσικά έχουν μάτι, και παρατήρησαν αμέσως τα δάχτυλα της Sandra και φυσικά το κόσμημα που τα στόλιζε.

Άραγε να ετοιμάζεται όντως να παντρευτεί; Πάντως, αν τελικά αποδειχθεί ότι έχει σχέση και μάλιστα σοβαρή, τότε θα της βγάλουμε το καπέλο, γιατί αποδεικνύει περίτρανα ότι αν θες να κρυφτείς, μπορείς!

Διαβάστε ακόμη:

Διάσημος τραγουδιστής έγινε ρεζίλι. Δείτε την τούμπα του

Flashback wedding: Οι 10 πιο hot celebrity γάμοι του 2014!

Oρίστε; Αυτή η διάσημη επανασύνδεση είναι για γέλια! Δείτε γιατί