Η χρονιά κλείνει πολύ άσχημα για τον Ryan Gosling: Δείτε γιατί

Γωγώ Φούντα
Η χρονιά κλείνει πολύ άσχημα για τον Ryan Gosling: Δείτε γιατί

Τα νέα του διάσημου ηθοποιού δεν είναι και τα καλύτερα

Aντιλαμβάνεστε καθόλου τι σημαίνει να είσαι ο Ryan Gosling, να είσαι κούκλος, διάσημος και ταλαντούχος και να παίρνεις το βραβείο του πιο άτυχου της χρονιάς; Είναι το λιγότερο σκληρό, αλλά με όλα αυτά που μαθαίνουμε τελευταία για το διάσημο ηθοποιό, και γουρλή δεν θα μπορούσαμε να τον πούμε!

Μπορεί λοιπόν μέσα στο 2014 να έγινε για πρώτη φορά πατέρας, αλλά αυτή ήταν μάλλον και η τελευταία καλή είδηση που ακούσαμε γι' αυτόν! Aφού λοιπόν διαβάσαμε, συγκλονισμένοι θα λέγαμε, ότι με την μάνα του παιδιού του και σύντροφό του Eva Mendes, δεν λένε ούτε καλημέρα, άρα ούτε και καλησπέρα και σίγουρα όχι καληνύχτα, μία ακόμη είδηση ήρθε να μας... στενοχωρήσει!

Η πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα με τίτλο Lost River, δεν έφερε τα αναμενόμενα έσοδα, με αποτέλεσμα να προβάλλεται σε ελάχιστες αίθουσες, έπειτα από απόφαση της εταιρείας παραγωγής. Εκτός βέβαια από αυτό, η ταινία έλαβε και κάκιστες κριτικές στο φεστιβάλ των Καννών, του οποίου το κοινό είναι το λιγότερο... αμείλικτο!

Εμείς να ευχηθούμε στον Ryan να γυρίσει η τύχη του, να ξαναμιλήσει με την καλή του και το 2015 να του φέρει όλα όσα του στέρησε το '14! Καλή χρονιά λοιπόν!

Διαβάστε ακόμη:

Oρίστε; Αυτή η διάσημη επανασύνδεση είναι για γέλια! Δείτε γιατί

Flashback wedding: Οι 10 πιο hot celebrity γάμοι του 2014!

Διάσημος τραγουδιστής έγινε ρεζίλι. Δείτε την τούμπα του