Nicki Minaj: Μιλάει για το μυστικό που έχει στοιχειώσει τη ζωή της εδώ και χρόνια

Ερμιόνη Σαρρή
Nicki Minaj: Μιλάει για το μυστικό που έχει στοιχειώσει τη ζωή της εδώ και χρόνια

Δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτό...

Το όνομα της κανονικά έπρεπε να βρίσκεται στο λεξικό δίπλα από το ουσιαστικό πρόκληση. Προσπαθήσαμε να βρούμε κάποια σεμνή της εμφάνιση, αλλά... τζίφος. Αυτή τη φορά όμως, μέσα από τη νέα της φωτογράφιση για το εξώφυλλο του περιοδικού Rolling Stone μας έδειξε την πιο ευαίσθητη πλευρά του εαυτού της.


Η Nicki Minaj δεν είναι τόσο στον... κόσμο της τελικά. Μπορεί να τη βλέπουμε να κυκλοφορεί όσο πιο σέξι μπορεί και να μην αφήνει πάρτι για πάρτι που να μην πάει, αλλά πάντα κουβαλάει μαζί της το πιο ένοχό της μυστικό. Όταν ήταν έφηβη ακόμη, διέκοψε μία εγκυμοσύνης της και από τότε δεν μπορεί στιγμή να το ξεχάσει. Ήταν μικρή και ένα μωρό ήταν πάνω από τις δυνάμεις της. Αισθανόταν ότι ήταν ανίκανη να το μεγαλώσει για αυτό και προέβει σε αυτή την κίνηση. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν το έχει μετανιώσει και δε γυρνάει στο μυαλό της συνεχώς.

2455671900000578-0-image-a-48 1419970321680


Την ίδια ηλικία με τον 16χρονο αδερφό της θα είχε αυτό το μωρό. Αυτός είναι και ο λόγος (μάλλον ένας παραπάνω) που του έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία. Βλέπει στο πρόσωπό του το μικρό άγγελο που θα είχε και αυτή. «Ο Caiah είναι κάτι σαν τα δυο παιδιά μάζί», σύμφωνα με τα λόγια της τραγουδίστριας.


Εντάξει, δεν είναι και η μοναδική γυναίκα που έχει σταματήσει μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, αλλά σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο. Ίσως και αυτή η εξομολόγηση αποτελέσει έναν ακόμη λόγο να προβληματιστούν όλες όσες θεωρούν κάτι τέτοιο ως.. ασήμαντο. Γιατί ασήμαντο δεν είναι.

Διαβάστε ακόμα:

Διάσημος τραγουδιστής έγινε ρεζίλι. Δείτε την τούμπα του

Το βέτο του Kanye West στις δύο γυναίκες της ζωής του. Που παέι το μυαλό σας;

Μα τι αλλαγή είναι αυτή: Διάσημες κυρίες που έγιναν... αγνώριστες