Flashback 2014: Tα γεγονότα που… σημάδεψαν το Hollywood τη χρονιά που έφυγε!

Flashback 2014: Tα γεγονότα που… σημάδεψαν το Hollywood τη χρονιά που έφυγε!

Λίγες ώρες αφότου το 2014 μας είπε «αντίο», δες ποιες… celebrity αναμνήσεις άφησε πίσω του!

Μπορεί το 2014 να έφυγε, όμως οι αναμνήσεις που άφησε πίσω του είναι πολλές και ανάμεικτες. Γάμοι, χωρισμοί, θάνατοι, σκάνδαλα και πολλά ακόμα γεγονότα δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για ένα ακόμα γεμάτο έτος, που χαρακτηρίστηκε από λύπες και χαρές. Άλλωστε, η εναλλαγή αυτή είναι που μας κάνει να καταλαβαίνουμε πως και οι διάσημοι... άνθρωποι είναι και δεν ζουν σε έναν ξεχωριστό και ονειρεμένο κόσμο, στρωμένο με... ροδοπέταλα.


Εμείς, γυρίζουμε για λίγο... το χρόνο πίσω και θυμόμαστε ξανά τις πιο σημαντικές στιγμές του 2014. Γεγονότα για τα οποία χύθηκε... πολύ μελάνι παγκοσμίως, ενώ στο διαδίκτυο κατάφεραν να σπάσουν κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας. Ώρες ατελείωτες αφιερώθηκαν για την ανάλυση, τον σχολιασμό και την παρουσίαση των θεμάτων αυτών που θα μείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη μας.


Ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει άλλωστε τους γάμους των μεγαλύτερων celebrities του πλανήτη, όπως αυτούς των Brad Pitt- Angelina Jolie, των George Clooney- Amal Allamudin ή των Kim Kardashian- Kanye West, ή επικούς χωρισμούς όπως εκείνον της Jeniffer Lopez με τον Casper Smart και το διαζύγιο των Gwyneth Paltrow και Chris Martin, ύστερα από 10 ολόκληρα χρόνια έγγαμου βίου; Αυτά και πολλά ακόμα συγκεντρώσαμε στη gallery παραπάνω, ευελπιστώντας πως το 2015 θα είναι εξίσου ενδιαφέρον και γεμάτο, ωστόσο, με λιγότερες λύπες και περισσότερες χαρές, αν γίνεται! Καλή μας χρονιά!

Διαβάστε ακόμη:

Celebrity Love Moments 2014: Αυτά είναι τα πιο ερωτικά στιγμιότυπα της χρονιάς

Μα τι αλλαγή είναι αυτή: Διάσημες κυρίες που έγιναν... αγνώριστες