Selena Gomez: H φωτογραφία που προκάλεσε! Υποθέτουμε μαντεύετε γιατί

Γωγώ Φούντα
Selena Gomez: H φωτογραφία που προκάλεσε! Υποθέτουμε μαντεύετε γιατί

Ακόμη μία star στο στόχαστρο

Είναι όμως κι αυτοί οι celebrities αμετανόητοι ώρες ώρες. Διότι αφού γνωρίζουν εξ'αρχής ότι θα προκαλέσουν αντιδράσεις και ότι αυτό που κάνουν δεν είναι σωστό, το κάνουν ακριβώς για να προκαλέσουν και απλά το όνομά τους να κάνει το γύρο του κόσμου, ακόμη κι αν δεν είναι για καλό.

Η Selena Gomez λοιπόν, επισκέφθηκε το Μεγάλι Τζαμί στο Ντουμπάι, και όπως φυσικά θέλει η παράδοση και οι κανόνες φόρεσε τα απαραίτητα προκειμένου να μπορέσει να μπει στο εσωτερικό. Μέχρι κάποια στιγμή, ομολογούμε τα πήγαινε πολύ καλά, αλλά με μία και μόνο κίνηση τα χάλασε όλα!

Η πόζα της, με τσαχπινιά και νάζι που αναδεικνύει τον αστράγαλο του ενός της ποδιού, προκάλεσε την οργή των μουσουλμάνων, κατηγορώντας τη για ασέβεια. Και δεν ήταν μόνο αυτό, αλλά στη συνέχεια, έβγαλε και μία ομαδική selfie, πάντα μέσα στο Τζαμί, με την παρέα της σε... απρεπείς κινήσεις.

Όπως καταλαβαίνετε η Selena είναι ήδη κόκκινο πανί όπως ακριβώς και η Rihanna η οποία είχε κάνει κάτι ανάλογο, λίγους μήνες πριν. Μάλιστα, αρκετοί δήλωσαν, ότι πλέον δεν μπορούν να είναι φαν ενός τόσο ασεβούς πλάσματος, εννοώντας τη Selena φυσικά, ενώ ήταν και κάποιοι, λίγοι βέβαια, που την υποστήριξαν!

Εμείς έχουμε να πούμε, ότι εφόσον υπάρχουν κανόνες οφείλεις να τους ακολουθείς, αλλιώς μην πας καθόλου!

Διαβάστε ακόμη:

Δε μπορείτε να φανταστείτε τι ενώνει τις διάσημες αυτές κυρίες

Μα τι αλλαγή είναι αυτή: Διάσημες κυρίες που έγιναν... αγνώριστες. Δείτε τις