Μετακόμιση τώρα: Από ότι φαίνεται ο γάμος αυτός δε σώζεται τελικά

Ερμιόνη Σαρρή
Μετακόμιση τώρα: Από ότι φαίνεται ο γάμος αυτός δε σώζεται τελικά

Ποιος διάσημος σύζυγος αγόρασε το νέο εργένικο σπίτι του... και ετοιμάζει βαλίτσες;

Μπορεί η χρονιά να έκλεισε με το δίλημμα είναι δεν είναι μαζί αυτοί οι δύο, αλλά από ότι φαίνεται μάλλον ο χωρισμός είναι πια πραγματικότητα. Δεν είναι και λίγα όλα όσα έχει κάνει στη σύζυγό του και όσο και αν αυτή είχε τη διάθεση να τον συγχωρέσει και να κρατήσουν την οικογένειά τους, μάλλον δεν τα κατάφερε.


Το οικογενειακό δράμα της Kourtney Kardashian το έχουμε ξεψαχνίσει άπειρες φορές. Βλέπετε ο Scott Disick την έχει κάνει να χάσει τον ύπνο της και να μην ξέρει τι πρέπει να κάνει για να τον φέρει στον ίσιο δρόμο. Τα 3 τους παιδιά ήταν και ο μοναδικός λόγος που μέχρι τώρα το ζευγάρι έμενε κάτω από την ίδια στέγη, αλλά ο άτακτος μπαμπάς προχώρησε σε νέα αγορά κατοικίας.


Το νέο του σπίτι δε θα το λέγαμε και κατάλληλο για την πλέον εργένικη ζωή του, αλλά πληροφορίες θέλουν την Kourtney και τα παιδιά να μη μετακομίζουν μαζί του. Μία βίλα, λοιπόν, αγόρασε με 5 κρεβατοκάμαρες και 6 μπάνια. Όποιος τον επισκέπτεται από ότι καταλαβαίνετε θα έχει το δικό του χώρο και ανέσεις. Εννοείται βέβαια πως δε θα έλειπε η πισίνα από τη βίλα αυτή (που θα συλλογίζεται άλλωστε), ο μεγάλος κήπος και γενικώς η... χλίδα. Πρώτη φορά κάνει κάτι μόνος του και είπε να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί.


Μα καλά τι θα κάνει μόνος του μέσα σε τόσα τετραγωνικά; Ιδού η απορία

Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού στην παραπάνω gallery

Διαβάστε ακόμα:

Μα τι αλλαγή είναι αυτή: Διάσημες κυρίες που έγιναν... αγνώριστες

Το βέτο του Kanye West στις δύο γυναίκες της ζωής του. Που παέι το μυαλό σας;

Μήπως να επιστρέφατε στο ξενοδοχείο; Διάσημο ζευγάρι προκαλεί με την εμφάνισή του