Jenner στη θέση της Jenner!Μα τι άλλο θα κάνει πια η Kylie για να μοιάσει στην αδερφή της;

Jenner στη θέση της Jenner!Μα τι άλλο θα κάνει πια η Kylie για να μοιάσει στην αδερφή της;

Μήπως η 17χρονη starlet πρέπει να βρει τον εαυτό της;

Δεν είναι λίγες οι φορές που η έφηβη Kylie Jenner προσπαθεί μανιωδώς να αντιγράψει την καλλονή και μεγαλύτερη αδερφή της, Kendall. Στα 17 της, έχει υποβληθεί σε αμέτρητες πλαστικές επεμβάσεις, ενώ το στυλ της πάντα είναι αρκετά εντυπωσιακό, προκειμένου να κατορθώσει να πλησιάσει και αυτή, την εμφάνιση της αδερφής της που μάλλον έχει ως πρότυπο. Αυτή τη φορά όμως, πέρα από την εμφάνιση άρχισε να... αντιγράφει και ακόμα περισσότερα.


Την πρώτη μέρα του χρόνου, η Kendall δημοσίευσε μια selfie, η οποία φυσικά έκανε το γύρο του κόσμου, αφού φορώντας μόνο ένα μπικίνι, άφηνε ακάλυπτους τους καλλίγραμμους κοιλιακούς αλλά και το υπόλοιπο σώμα της, που όλοι θαυμάσαμε. Μια μέρα αργότερα λοιπόν, η μικρότερη αδερφή της, Κylie, έσπευσε να ανεβάσει στα social media μια ακριβώς ίδια selfie.


Φορώντας ελάχιστα ρούχα και αφήνοντας επίσης την κοιλιά της ακάλυπτη, προσπάθησε να μας πείσει για τους δικούς της κοιλιακούς, ωστόσο δεν τα κατάφερε εξίσου καλά με την αδερφή της. Μάλλον η μικρή Κylie δεν έχει καταλάβει πως παρότι προέρχονται από την ίδια οικογένεια, η φύση δεν την προίκισε με τα ίδια ακριβώς γονίδια. Κάποια στιγμή θα πρέπει να πειστεί πως όσο και αν προσπαθήσει δεν θα καταφέρει να αγγίξει το αβίαστο μεγαλείο ομορφιάς της μεγαλύτερης αδερφής της. Αυτά έχει η ζωή!

Διαβάστε ακόμη:

Ε όχι! Αυτό που μάθαμε για τους Kardashians αρνούμαστε να το πιστέψουμε

Έχει και ο έρωτας τα όριά του: Διάσημο ζευγάρι εντοπίστηκε σε στιγμές απόλυτου πάθους