Ο Leonardo di Caprio έφτασε στο… τερματικό στάδιο ως κυνηγός μοντέλων! Δείτε τι έκανε!

Ο Leonardo di Caprio έφτασε στο… τερματικό στάδιο ως κυνηγός μοντέλων! Δείτε τι έκανε!

Ο 40χρονος ηθοποιός έχει περάσει σε άλλο… επίπεδο!

Είναι ίσως ο μεγαλύτερος... μοντελοπνίχτης του Hollywood, που κάθε σχέση του είναι... καλύτερη από την προηγούμενη. Bar Refaeli, Erin Heatherton και Gisele Bündchen είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που έχουν υπάρξει σχέσεις του στο παρελθόν. Και τώρα, λίγο καιρό ύστερα από τον χωρισμό του με την Toni Garrn, ο 40χρονος ηθοποιός δεν φαίνεται να κακοπερνά, ούτε να θρηνεί το τέλος αυτού του ειδυλλίου, αλλά αντιθέτως διασκεδάζει στο έπακρο το γεγονός ότι πλέον είναι... ελεύθερο πουλί.


Και μπορεί το τελευταίο διάστημα να είχε διαδοθεί η φήμη πως ο διάσημος σταρ αποχώρησε από πάρτι του Hollywood παρέα με... 20 μοντέλα, ωστόσο, αφού αποδείξεις δεν υπήρχαν, αρνηθήκαμε να πιστέψουμε την υπερβολή αυτή. Τώρα όμως, μια ακόμα αντίστοιχη κίνηση του ηθοποιού έρχεται να μας αποδείξει πως απλά... μια αιθέρια ύπαρξη στο χώρο γύρω του... δεν του αρκεί. Και μάλιστα, αυτή τη φορά, τις φήμες συνοδεύουν και φωτογραφικά ντοκουμέντα.


Για την ακρίβεια, ο Leo εθεάθη να περνά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του στις εξωτικές παραλίες της Καραϊβικής, παρέα όχι με ένα, ούτε με δύο, αλλά με 4 μοντέλα! Ο φακός τον απαθανάτισε να διασκεδάζει μαζί τους, ενώ ως ένας πραγματικός... τζέντλεμαν, έδωσε σε όλες την πρέπουσα σημασία, χαρίζοντας σε κάθε μια ξεχωριστά φιλιά και αγκαλιές. Φανταζόμαστε, πως η Τoni, παρά το χωρισμό τους, μετά από την είδηση αυτή θα είναι... εκτός εαυτού.

Διαβάστε ακόμη:

Ε όχι! Αυτό που μάθαμε για τους Kardashians αρνούμαστε να το πιστέψουμε

Έχει και ο έρωτας τα όριά του: Διάσημο ζευγάρι εντοπίστηκε σε στιγμές απόλυτου πάθους