Απίστευτο κι όμως, αληθινό: Η Jennifer Lopez κλαίει ακόμα και σήμερα για τον πρώην της!

Απίστευτο κι όμως, αληθινό: Η Jennifer Lopez κλαίει ακόμα και σήμερα για τον πρώην της!

Και δεν εννοούμε τον Casper Smart!

Τον τελευταίο καιρό, την Jennifer Lopez φαίνεται να την έχουν πιάσει οι... ευαισθησίες της. Δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από τις δηλώσεις της πως ο Ben Affleck την έκανε να πονέσει όσο κανένας άλλος και πως όταν χώρισαν έχασε... τη γη κάτω από τα πόδια της, και τώρα, έρχεται να μας αποκαλύψει πως δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το χωρισμό της, όχι με τον ίδιο, αλλά με τον... Marc Anthony.


Στην πρεμιέρα του «HBO Documentary, Jennifer Lopez Dance again» η 45χρονη σταρ δεν κατόρθωσε(!) να συγκρατήσει τα δάκρυά της για τον εδώ και... τρία χρόνια χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της. Και φυσικά, συμπλήρωσε την συγκινητική αυτή στιγμή με τα παρακάτω... δακρύβρεχτα λόγια: «Θυμάμαι πως έπρεπε να εμφανιστώ στη σκηνή και δεν είχα καμία δύναμη να το κάνω. Δεν υπάρχει χειρότερος πόνος από ένα διαζύγιο. Ένιωθα αποτυχημένη. Το παραμύθι, το όνειρο και η ελπίδα γκρεμίζονται όταν παίρνεις για πρώτη φορά αυτή την απόφαση, νομίζεις πως θα πεθάνεις».


Πάντως, σαφώς και δεν αμφισβητούμε το γεγονός πως όντως ο χωρισμός αυτός της στοίχισε, αλλά μήπως είναι κάπως υπερβολικά τα δάκρυα για κάτι που έχει τελειώσει εδώ και τόσα χρόνια; Και πόσο μάλλον όταν είσαι η Jennifer Lopez και η επόμενη σχέση σου –με τον Casper Smart- ξεκινά λίγο μόλις καιρό ύστερα από τον χωρισμό σου. Πάντως για τον τελευταίο, παρότι υπήρξε η πιο πρόσφατη σχέση της, δεν την έχουμε δει να στενοχωριέται και τόσο μέχρι στιγμής. Ίσως στο μέλλον να το δούμε και αυτό!

Διαβάστε ακόμη:

Jenner στη θέση της Jenner!Μα τι άλλο θα κάνει πια η Kylie για να μοιάσει στην αδερφή της;

Ε όχι! Αυτό που μάθαμε για τους Kardashians αρνούμαστε να το πιστέψουμε