Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε η φωτογραφία που «ανέβασε» η Madonna!

Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε η φωτογραφία που «ανέβασε» η Madonna!

Τι άλλο θα κάνει επιτέλους;

Εδώ και λίγο καιρό η βασίλισσα της ποπ κυκλοφόρησε το νέο της δίσκο «Rebel Heart's» και όπως φαίνεται κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον προωθήσει. Στο βωμό του marketing λοιπόν, παρουσίασε πριν λίγες μέρες φωτογραφίες των Martin Luther King και Nelson Mandela, όπου με την κατάλληλη επεξεργασία φαίνονταν να ποζάρουν όπως η ίδια στο εξώφυλλο του δίσκου της.


Η θύελλα αντιδράσεων που δημιουργήθηκε για την προσβλητική, κατά πολλούς, κίνηση προς το πρόσωπο των ιστορικών αυτών προσωπικοτήτων, την οδήγησαν στο να ζητήσει δημόσια συγνώμη και να κάνει σαφές πως δεν είχε καμία πρόθεση να προσβάλει τα επιβλητικά αυτά πρόσωπα, αλλά ούτε και να στείλει κάποιο ρατσιστικό μήνυμα. Ωστόσο, όπως η ίδια η συνέχεια μας αποδεικνύει, η 56χρονη σταρ μάλλον δεν ζήτησε τη συγνώμη αυτή με την καρδιά της, αφού προτού καν προλάβουν να ξεχαστούν τα όσα έκανε, χτυπά... ξανά με άλλο επώνυμο άτομο και αυτή τη φορά.


Η τραγουδίστρια «ανέβασε» μια φωτογραφία της πριγκίπισσας Diana, σε ανάλογη πόζα και με το κλασικό μαύρο καλώδιο στο πρόσωπό της, ενώ ανέφερε: «Η πριγκίπισσα Diana ήταν Rebel Heart! Όποιος πολεμάει για την ελευθερία είναι Rebel Heart!» και φυσικά άνοιξε για ακόμα μια φορά τον Ασκό του Αιόλου. Τελικά, να αποτελεί μια πολύ καλά μελετημένη τακτική της σούπερ σταρ για να ανεβάσει τις πωλήσεις του δίσκου της, ο οποίος παρεμπιπτόντως, έχει... πατώσει, ή να έχει χάσει πλέον την ικανότητά της να διαχειρίζεται άψογα τη δημοσιότητα λόγω... πανικού; Ποιος ξέρει!

Διαβάστε ακόμη:

Eίναι η Kate Middleton η πιο... τεμπέλα της βασιλικής οικογένειας;

H Kim και η... άλλη: Δείτε τη σταρ αγνώριστη σε νέο της εξώφυλλο!