Λίγο πριν από την πόρτα των φυλακών βρίσκεται η Amal Alamuddin: Τι συμβαίνει;

Ερμιόνη Σαρρή
Λίγο πριν από την πόρτα των φυλακών βρίσκεται η Amal Alamuddin: Τι συμβαίνει;

O George Clooney στέκεται σα... βράχος δίπλα της

Από τη στιγμή που κατάφερε να κάνει τον πιο αμετανόητο εργένη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μας έδειξε πως δεν είναι μία ηττοπαθής γυναίκα. Έχει μεγάλες φιλοδοξίες στη ζωή της και φυσικά αποφασιστικότητα. Ό,τι βάζει στόχο το καταφέρνει και δε φοβάται ακόμα να τα βάλει και με τις Κυβερνήσεις.


Σε μεγάλη κόντρα με την αιγυπτιακή κυβέρνηση βρίσκεται η σύζυγος του George Clooney, Amal Alamuddin εξαιτίας του δικαστικού συστήματός της. Είναι η συνήγορος των τριών δημοσιογράφων του Al Jazeera και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να ξεσκεπάσει τις αδυναμίες του δικαστικού συστήματος της συγκεκριμένης αυτής χώρας. Αυτό είναι που τους εξόργισε και την απειλούν με σύλληψη αν συνεχίσει να τις αποκαλύψεις.


Κανονικό αντράκι θα τη λέγαμε, αφού δε διστάζει να ξεμπροστιάσει τους αξιωματούχους του Υπουργείου Δικαιοσύνης του Κράτους για τη δύναμη που ασκούν πάνω στους εισαγγελείς και τις επιλογές των τελευταίων ανάλογα με την υπόθεση. Με άλλα λόγια οι αξιωματούχοι επιλέγουν αυτοί τους εισαγγελείς που θα δικάσουν κάθε υπόθεση έτσι ώστε να αποφασιστεί αυτό που θέλουν αυτοί και μόνο. Κάτι τέτοιο φυσικά είναι άδικο και η Amal δεν το επιτρέπει.


Δεν ξέρουμε τελικά τι θα γίνει, η δικηγόρος όμως δε νομίζουμε πως θα τα παρατήσει τόσο εύκολα. Έχοντας τη στήριξη του συζύγου της θα φτάσει μέχρι τα... άκρα.

Διαβάστε ακόμα:

Μετακόμιση τώρα: Από ότι φαίνεται ο γάμος αυτός δε σώζεται τελικά

Απίστευτο: Κι όμως, είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες του Hollywood!