Η Αniston στην αντεπίθεση: Μιλά για το διαζύγιο με το Brad και αιφνιδιάζει τους πάντες

Γωγώ Φούντα
Η Αniston στην αντεπίθεση: Μιλά για το διαζύγιο με το Brad και αιφνιδιάζει τους πάντες

Αυτά που λέει σίγουρα δεν τα περιμέναμε

Όλα αυτά τα χρόνια, και συγκεκριμένα από το 2005 και μετά, η Jennifer Aniston, παρόλο που είναι διάσημη, σέξι και ταλαντούχα, κουβαλά πάνω της την ρετσινιά-ας το πούμε πιο κομψά ταμπέλα-της παρατημένης και κακομοίρας, μιας και από τη στιγμή που έγινε γνωστό το κέρατο που έφαγε από το Brad Pitt, όλοι τη λυπούνται και όλοι θεωρούν ότι το γεγονός αυτό θα την κατατρέχει όσα χρόνια κι αν περάσουν!

Ε λοιπόν επειδή η διάσημη ηθοποιός βαρέθηκε να τη λυπούνται, και μάλιστα χωρίς λόγο, αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να μιλήσει για πρώτη φορά για τα συναισθήματά της για το διαζύγιο που πήρε τότε, με το απόλυτο sex symbol του κινηματογράφου: «Δεν πόνεσα πια και τόσο πολύ. Νομίζω ότι ο κόσμος και κυρίως οι δημοσιογράφοι είχαν δημιουργήσει μία τέτοια εντύπωση γιατί πολύ απλά έκανε πρωτοσέλιδα για πάρα πολύ καιρό», εξηγεί.

«Με το Brad, παρόλο που δεν έχουμε συχνή επικοινωνία, έχουμε μιλήσει αρκετές φορές από τότε, κυρίως για να ανταλλάξουμε ευχές. Ευτυχώς εμείς ξέρουμε ποια είναι η αλήθεια, οπότε όλα τα υπόλοιπα είναι οι κλασικές φήμες που ακολουθούν ένα τέτοιο γεγονός», ολοκληρώνει.

Τώρα αλήθεια θα περιμένατε εσείς ποτέ μία τέτοια αντίδραση από την Aniston; Γιατί εμείς ξέραμε ότι είναι στα πατώματα, και ότι ακόμη και σήμερα το ότι η Jolie της έκλεψε τον άντρα, την πονάει και την εξοργίζει. Εκτός πια αν βαρέθηκε να είναι η κακομοίρα του Hollywood και είπε να βάλει ένα τέλος σε όλο αυτό. Κι εμείς μαζί της. Άλλωστε αν είναι έτσι οι κακομοίρες, να σκίσουμε τα πτυχία μας!

Διαβάστε ακόμη:

Ένα από τα ωραιότερα αγόρια του Hollywood δεν είναι πια ελεύθερο!

Adele: Πόσο ακόμα θα μας μπερδέψει με τον «χωρισμό» της;

Απίστευτο: Κι όμως, είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες του Hollywood!