Παραμένει πιστός: Διάσημος ηθοποιός προκαλεί με τα δώρα που κάνει στη νέα του σύντροφο

Ερμιόνη Σαρρή
Παραμένει πιστός: Διάσημος ηθοποιός προκαλεί με τα δώρα που κάνει στη νέα του σύντροφο

Όταν έχεις βολευτεί κάπου δύσκολα φεύγεις.... να τα λέμε και αυτά

Αυτός ο έρωτας τον έχει χτυπήσει κατακούτελα. Δεν πρόλαβε καλά καλά να υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου του και εμφανίστηκε με τη νέα του αγαπημένη. Ομολογουμένως δε θα θέλαμε να είμαστε στη θέση της πρώην συζύγου του.


Εντάξει, ότι ακόμη δεν είχαν χωρίσει και αυτός είχε ήδη χτυπηθεί ξανά από τα βελάκια του έρωτα πες ότι το κατάπιε η Melanie Griffith για τον επί 17 χρόνια σύζυγό της Antonio Banderas(που μεταξύ μας δεν είναι εύκολο). Οι τελευταίες του διακοπές όμως στη Μαρμπέλα της Ισπανίας ήρθαν και της... έκατσαν. Ό,τι έκαναν μαζί, τα ίδια ακριβώς έκανε και με τη νέα του σύντροφο, Nicole Kimpel. Όσο να ναι είναι πλήγμα.


Κόσμημα σε αυτή, κόσμημα και στη Δανή καλλονή και μάλιστα από το ίδιο ακριβώς κατάστημα. Και μάλιστα επειδή οι παπαράτσι είναι δαιμόνια όντα το θυμήθηκαν και φυσικά μας το υπενθύμισαν με τις φωτογραφίες τους. Ο διάσημος ηθοποιός φωτογραφήθηκε να βγαίνει από το ίδιο κοσμηματοπωλείο και δίπλα του η Nicole περιχαρής για το νέο της απόκτημα. Ελπίζουμε να μην ισχύει το κάθε χρόνο και με άλλη πάντως. Πέρυσι με τη σύζυγο, φέτος με τη σύντροφο και... αναμένουμε.


Εντάξει, ξέρουμε ότι οι άντρες δεν είναι τόσο συναισθηματικοί όσο εμείς οι γυναίκες (στην αντίθετη περίπτωση ούτε απέξω δε θα ήθελε να περάσει μία από εμάς), αλλά βρε παιδί μου κάτι δε μας πάει καλά. Βέβαια από την άλλη αν ήξερε ότι εκεί θα έβρισκε τα καλύτερα για τη νέα του αγάπη, τι να έκανε να άλλαζε γωνία;

Διαβάστε ακόμα:

Λίγο πριν από την πόρτα των φυλακών βρίσκεται η Amal Alamuddin: Τι συμβαίνει;

Adele: Πόσο ακόμα θα μας μπερδέψει με τον «χωρισμό» της;