Oh my God: Αυτή είναι η πιο εντυπωσιακή celebrity αλλαγή της χρονιάς

Γωγώ Φούντα
Oh my God: Αυτή είναι η πιο εντυπωσιακή celebrity αλλαγή της χρονιάς

Έμεινε κυριολεκτικά μισή

Α η αλήθεια να λέγεται: Όταν μία γυναίκα πάρει απόφαση κάτι, τότε ο κόσμος να χαλάσει θα το κάνει πραγματικότητα. Είτε αυτό έχει να κάνει με θέματα καριέρας, είτε με... ερωτικά, είτε ακόμα και με την ίδια της την εμφάνιση, πεδίο που αρκετές τα βρίσκουν σκούρα αρχικά, αλλά τελικά καταφέρνουν να βγουν νικήτριες!

Όπως ακριβώς συνέβη με τη διάσημη βρετανίδα τραγουδίστρια Claire Richards η οποία τα τελευταία χρόνια δίνει σκληρή μάχη με τα κιλά, και αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, μάλλον βγαίνει νικήτρια! Διότι η Richards, η οποία δεν αντιμετώπισε ποτέ της ιδιαίτερο πρόβλημα να κάνει καριέρα και να γίνει αγαπητή, κάποια στιγμή βαρέθηκε να είναι... ευτραφής, και είπε να το ρίξει στη διατροφή και τη γυμναστική!

Και πραγματικά τα κατάφερε πολύ καλά, μιας και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να κάνει τα ψώνια της στην περιοχή του Surrey και φαινόταν ομολογουμένως σε άψογη φόρμα. Μάλιστα, πολλοί τόνισαν, ότι έμεινε κυριολεκτικά η μισή, ενώ άτομα από το στενό της περιβάλλον υποστηρίζουν ότι δεν έχει σκοπό να επιτρέψει στον εαυτό της να ξαναπαχύνει και πως αυτή την περίοδο νιώθει τέλεια.

Εμείς να της πούμε συγχαρητήρια και να την ανακηρύξουμε την πιο εντυπωσιακή αλλαγή της χρονιάς!

Διαβάστε ακόμη:

Η Αniston στην αντεπίθεση: Μιλά για το διαζύγιο με το Brad και αιφνιδιάζει τους πάντες

Παραμένει πιστός: Διάσημος ηθοποιός προκαλεί με τα δώρα που κάνει στη νέα του σύντροφο

Ισμήνη Νταφοπούλου: Η πιο όμορφη Ελληνίδα ετοιμάζει βαλίτσες για το Μις Υφήλιος 2014!