Γάμος - αστραπή: Αφού παντρεύτηκε και αυτή η star τα περιμένουμε όλα στη showbiz!

Γάμος - αστραπή: Αφού παντρεύτηκε και αυτή η star τα περιμένουμε όλα στη showbiz!

Ο πρώτος γάμος έκπληξη της νέας χρονιάς!

1401886788 benji-madden-cameron-diaz-zoom
247085D800000578-2897666-image-a-25 1420513085214

Η Cameron Diaz δεν είναι πια ελεύθερο κορίτσι! Η 42χρονη ξανθιά ηθοποιός, που δήλωνε οπαδός της γυναικείας ανεξαρτησίας, αποφάσισε τελικά να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου κάτω από άκρα μυστικότητα στην έπαυλή της στο Beverly Hills. Γαμπρός είναι ο ροκ σταρ σύντροφός της, Benji Madden και μαζί αποτελούν ένα ανατρεπτικό ζευγάρι!


"Δεν θα μπορούσαμε να ήμασταν περισσότεροι ευτυχισμένοι από το να ξεκινήσουμε το νέο μας ταξίδι δίπλα στην οικογένειά μας και σε φίλους μας" δήλωσε το ζευγάρι στο περιοδικό People λίγο μετά την ανακοίνωση του γάμου τους.
Στον γάμο αστραπή (οι δημοσιογράφοι πιάστηκαν στα πράσα) παρευρέθησαν οι φίλες της νύφης Drew Barrymore, Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon, αλλά και η κουνιάδα της, Nicole Richie με τον σύζυγό της Joel, δίδυμο αδελφό του Benji.

Οι προετοιμασίες στην έπαυλη είχαν αρχίσει από το πρωί της Δευτέρας και μέχρι το βράδυ τα πάντα είχαν ετοιμαστεί.


Αυτός ο γάμος είναι μια είδηση, που μας αιφνιδίασε, καθώς το ζευγάρι είναι μαζί τους τελευταίους 8 μήνες και δεν είχε καν επιβεβαιώσει το ειδύλλιό του. Άλλωστε με τις δηλώσεις της Cameron τα τελευταία χρόνια, είχαμε αποφασίσει ότι δεν θα παντρευτεί ποτέ! Τελικά μας την έφερε... και καλά έκανε!

Διαβάστε ακόμη:

Ποιος ηθοποιός & sex symbol λάνσαρε πολύχρωμο μανικιούρ & μας άφησε με το στόμα ανοιχτό