Γεννητούρια, γάμοι και... ένας αρραβώνας! Καλέ τι γίνεται στο Hollywood;

Γωγώ Φούντα
Γεννητούρια, γάμοι και... ένας αρραβώνας! Καλέ τι γίνεται στο Hollywood;

Βρε παιδιά, μόνο τέτοια να ακούμε

Να πούμε ότι πολύ χαιρόμαστε που ακούμε έστω ευχάριστα από το μέτωπο Hollywood, γιατί έχει μαυρίσει η ψυχή μας η αλήθεια είναι τον τελευταίο καιρό, με όλα αυτά τα άσχημα νέα που μαθαίνουμε από ολόκληρο τον κόσμο. Θα μας πείτε τώρα, αν δεν ήταν και οι stars του Hollywood ευτυχισμένοι, τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ σοβαρά για την ανθρωπότητα, αν και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι κι αυτοί... απλά παιδιά, με αδυναμίες και πίκρες! Μπα!

Αφού λοιπόν μάθαμε για τη γέννηση του Reynolds Junior, δηλαδή με λίγα λόγια η Blake Lively γέννησε, και αφού έγινε γνωστή και η είδηση του γάμου της Cameron Diaz με τον Βenji Madden, είναι λίγο ιδιαίτερος αλλά εμάς μας αρέσει, ακόμη μία star φαίνεται πως οδεύει ολοταχώς για την εκκλησία, και μάλιστα για δεύτερη φορά!

Ο λόγος για την Eva Longoria, η οποία διατηρεί δεσμό με τον Αntonio Baston, όχι δεν ανήκει σε κάποια... φαμίλια, ελπίζουμε δηλαδή, αλλά είναι ξεκάθαρα λατίνος και γοητευτικός-μια χαρά-και απ' ότι φαίνεται αγαπάει την Eva αρκετά έως πολύ! Και γιατί το λέμε αυτό; Γιατί η σέξι ηθοποιός εμφανίστηκε με ύποπτο κόσμημα στο δάχτυλό της το οποίο όπως αντιλαμβάνεστε, κατά πάσα πιθανότητα είναι δαχτυλίδι αρραβώνων!

Περισσότερα δεν έχουν γίνει γνωστά, μιας και η Eva μετά το χουνέρι που της έκανε ο Tony Parker, ναι ο πρώην άντρας της, που ήταν 10 χρόνια νεότερος, κούκλος και διάσημος μπασκετμπολίστας και φυσικά την κεράτωσε (αλίμονο), είναι πολύ προσεκτική και δεν θέλει να κάνει βιαστικές κινήσεις.

Άντε, μετά την Cameron να το αποκαταστήσουμε και αυτό το κορίτσι να ησυχάσουμε!

Διαβάστε ακόμη:

Συγχαρητήρια! Η Βlake Lively έγινε μανούλα!

Oh my God: Αυτή είναι η πιο εντυπωσιακή celebrity αλλαγή της χρονιάς

Γάμος - αστραπή: Αφού παντρεύτηκε και αυτή η star τα περιμένουμε όλα στη showbiz!