Ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός... υπάρχει: Παίζει με τα παιδιά του και μαγειρεύει!

Ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός... υπάρχει: Παίζει με τα παιδιά του και μαγειρεύει!

Ποια διάσημη σταρ έχει την τύχη να τον έχει σύζυγό της;

Το ότι είναι μια καταπληκτική οικογένεια- πρότυπο, που φροντίζει να ζει ευτυχισμένες στιγμές, σχετικά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, το γνωρίζαμε. Ο Τοm Brady και η Gisele Bundchen αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood που αγαπάμε να βλέπουμε, αφού κάθε φορά δείχνουν φουλ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι.


Και στην πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram το διάσημο μοντέλο, μας κάνει να καταλαβαίνουμε ακόμα περισσότερο πως γίνεται, μετά τον καρδιοκατακτητή Leonardo di Caprio, να βρέθηκε άλλος άντρας να της κλέψει την καρδιά. Ο Τοm, όπως φαίνεται, εκτός από τέλειος σύζυγος, είναι ο καλύτερος πατέρας, αλλά και... νοικοκύρης. Ελ ολίγοις, έχει ολοκληρωμένο το πακέτο που όλες θέλουμε, αλλά λίγες βρίσκουμε. Και φυσικά, η 34χρονη σταρ είναι ανάμεσα σε αυτές τις λίγες και τυχερές.


Στη φωτογραφία, με λεζάντα «Ο μάστερ των pancakes», βλέπουμε τον 37χρονο σταρ των γηπέδων να ετοιμάζει το πρωινό της οικογένειας με τη βοήθεια των δύο παιδιών του, Benjamin και Vivian. Ο μπαμπάς φτιάχνει τα pancakes, ο 5χρονος μικρός τον παρακολουθεί με αφοσίωση, ενώ η 2χρονη Vivian δείχνει από τώρα το ενδιαφέρον της για τη μαγειρική. Και από μακριά, το μοντέλο απαθανατίζει την ευχάριστη στιγμή, αποδεικνύοντάς, για ακόμα μια φορά, πως ζει μια υπέροχη και ονειρεμένη ζωή.

Διαβάστε ακόμη:

Συγχαρητήρια! Η Βlake Lively έγινε μανούλα!

Έκαναν... ποδαρικό με επανασύνδεση;Η κοινή εμφάνισή τους ένα χρόνο μετά τον χωρισμό!