Super διάσημο ερωτευμένο ζευγάρι δεν ανταλλάσσει πια ούτε... «γεια»

Ερμιόνη Σαρρή
Super διάσημο ερωτευμένο ζευγάρι δεν ανταλλάσσει πια ούτε... «γεια»

Ποιος από τους δύο πρώην το αποφάσισε;

Ήταν ένας έρωτας μεγάλος, ο οποίος από ότι φαίνεται αντικαταστάθηκε από έναν ακόμη μεγαλύτερο. Αυτός είναι φουλ ερωτευμένος ενώ τα σημάδια αυτής αγνοούνται. Οι δυο τους είχαν κρατήσει μία τυπική επικοινωνία για πολύ καιρό, όλα όμως ξαφνικά άλλαξαν.


Όσο και αν οι φίλοι του Robert Pattinson βροντοφώναζαν πως είναι ακόμη κολλημένος με την Kristen Stewart, αυτός τους διέψευσε. Ενώ τα τηλεφωνήματά τους ήταν συχνά και που και που έστελναν κανένα email με τα νέα τους, μία ημέρα έπεσε... σιωπή. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση ο ηθοποιός. Μάλιστα, φήμες τον θέλουν να μην έχει καν το τηλέφωνό της - θελημένα ή άθελα- και να μην τον ενδιαφέρει καθόλου το τι συμβαίνει στη ζωή της. Μάλλον η FKA Twigs του έχει πάρει για τα καλά τα μυαλά και έχει ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του. Εντάξει και εμείς στη θέση της δε θα θέλαμε να κρατήσει το αγόρι μας επαφή με την πρώην αγαπημένη του, αρκεί βέβαια να το ήθελε πραγματικά και ο ίδιος.

ROBERT


Πώς το έχει πάρει όλο αυτό η Kristen; Και εμείς την ίδια απορία έχουμε. Για αυτό μάλλον το έχει ρίξει στο γράψιμο, αφού οι φωτογραφίες του πρώην της και του νέου του έρωτα δεν έχουν σταματημό. Τον βλέπει να κάνει τα πάντα για χάρη της FKA και φυσικά να μην του πέφτει καρφί για αυτήν. Και ποια από εμάς δε θα πείραζε κάτι τέτοιο. Εκτός βέβαια αν έχει βρει και αυτή ένα νέο έρωτα στη ζωή της και μας έχει ξεφύγει. Μακάρι δηλαδή το κορίτσι.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος ηθοποιός & sex symbol λάνσαρε πολύχρωμο μανικιούρ & μας άφησε με το στόμα ανοιχτό

Νομίζατε ότι είναι αψεγάδιαστη; Δείτε τις τελευταίες της φωτογραφίες και θα αλλάξετε γνώμη