Beyoncé - Jay Z: H κόρη τους δεν είναι συνηθισμένο παιδί και ιδού ο λόγος

Ερμιόνη Σαρρή
Beyoncé - Jay Z: H κόρη τους δεν είναι συνηθισμένο παιδί και ιδού ο λόγος

Τι έκανε η 3χρονη μικρούλα που μας ξάφνιασε;

Καταρχάς να ευχηθούμε Χρόνια Πολλά στην αγαπημένη μας Blue Ivy, η οποία σήμερα κλείνει τα 3. Τα Χριστούγεννα αυτά πρέπει να της έμειναν αξέχαστα καθώς ταξίδεψε με τους γονείς της, Beyoncé και Jay Z στην Ταϊλάνδη και το ευχαριστήθηκαν με όλη τους τη ψυχή.


Το ζευγάρι έμεινε για αρκετές ώρες μόνο του και έζησε τον έρωτά του. Νοίκιασαν ένα μηχανάκι και βόλταραν δίχως αναστολές. Το ότι είναι celebrities δε σημαίνει ότι πρέπει να κυκλοφορούν μόνο με πανάκριβα αυτοκίνητα και οδηγούς. Οι διακοπές σημαίνουν ελευθερία και από ότι φαίνεται το ζευγάρι το ξέρει πολύ καλά. Και η 3χρονη κορούλα τους όμως έκανε μεγάλες γνωριμίες τις ημέρες που μας πέρασαν. Πήγε σε ένα πάρκο με άγρια ζώα και τάισε μία τίγρη. Θαρραλέο παιδί θα το λέγαμε. Εμείς στην ηλικία της φοβόμασταν να πλησιάσουμε ακόμη και... σκυλί.


Όλα τα είχαν τελικά αυτές οι διακοπές αφού δεν έλειπε ούτε η... χλιδή. Ναι μπορεί να γύρισαν το νησί πιθαμή προς πιθαμή πάνω σε ένα δίκυκλο, αλλά το ζευγάρι για κάθε βραδιά πλήρωνε 25.000 δολάρια. Δεν το λες και οικονομικά. Τώρα το τι παροχές είχαν με τόσα χρήματα, ακόμη δεν έχει φτάσει στα αυτιά μας, αλλά και πάλι δύσκολα να το χωνέψουμε ένα τέτοιο ποσό.

Διαβάστε ακόμα:

Super διάσημο ερωτευμένο ζευγάρι δεν ανταλλάσσει πια ούτε... «γεια»

Η κυρία αυτή έχει υπάρξει το απόλυτο sex symbol της Αμερικής! Σας λέει κάτι;