Λίγους μήνες μετά το… κέρατο ήρθε ο χωρισμός: Ποιο διάσημο ζευγάρι «τα έσπασε»;

Λίγους μήνες μετά το… κέρατο ήρθε ο χωρισμός: Ποιο διάσημο ζευγάρι «τα έσπασε»;

Ο άτακτος star και η... υπομονετική σύντροφός του δεν είναι πια μαζί

Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται και μάλλον η παροιμία τα λέει σωστά. Ο διάσημος ηθοποιός, τον περασμένο Οκτώβριο, πιάστηκε στα πράσα να φιλάει... άλλες! Καλά διαβάσατε. Παρόλο που διατηρούσε σχέση 8 ετών, ο φακός των paparazzi τον συνέλαβε να ανταλλάσσει καυτά φιλιά με τρεις sexy παρουσίες σε Halloween party.


Η είδηση αυτή δε θα μπορούσε να μη φτάσει και στα αυτιά της καλής του, η οποία φυσικά δεν άντεξε την ντροπή. Λίγους μήνες μετά, λοιπόν, το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους.


Ο λόγος για τον Matt LeBlanc και την μέχρι πρότινος σύντροφό του Andrea Anders. Το διάσημο ζευγάρι είχε παραδεχτεί τη σχέση του λίγους μόλις μήνες μετά το διαζύγιο του πρωταγωνιστή των Friends από την επί τρία χρόνια σύζυγό του Melissa McKnight. 0χτώ χρόνια μετά, Matt και Andrea «τα... έσπασαν». Οι λόγοι του χωρισμού τους δεν έχουν γίνει γνωστοί, αλλά κάπου πάει το μυαλό μας.


Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση έγινε τον περασμένο Αύγουστο στα Emmy Awards στο Los Angeles. Δείτε τους στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

Kεράτωσε τη σύντροφό του με... τρεις σε ένα βράδυ: Ποιος είναι ο άτακτος σταρ;

#Selfie: Οι διάσημοι δίνουν τις δικές τους συμβουλές για καλύτερες φωτογραφίες!