Μας έπεσαν τα μαλλιά: Μάθετε το υπέρογκο ποσό που ξοδεύει η Gwyneth Paltrow για καλλυντικά

Ερμιόνη Σαρρή
Μας έπεσαν τα μαλλιά: Μάθετε το υπέρογκο ποσό που ξοδεύει η Gwyneth Paltrow για καλλυντικά

Τα μηδενικά είναι... πολλά!

Αρχικά θα σας προτείναμε να κάτσετε γιατί έρχονται σοκαριστικές αποκαλύψεις. Μπορεί πριν από λίγες ημέρες να έγινε χαμός στο διαδίκτυο με την ακομπλεξάριστη φωτογραφία της δίχως μακιγιάζ, αλλά μάλλον ήταν τυχαίο. Πληροφορίες θέλουν την ηθοποιό να ξοδεύει κάθε μήνα ένα υπέρογκο ποσό για καλλυντικά και γενικά ό,τι σχετίζεται με το beaute της.

Θα ξεκινήσουμε με τα μικρότερα ποσά γιατί σας αγαπάμε. Επειδή αναμφισβήτητα το καθημερινό της πρόγραμμα είναι αρκετά δύσκολο, η Gwyneth Paltrow αφήνεται ανελλιπώς στα χέρια του μασέρ της μία φορά το μήνα για το ποσό των 288 δολαρίων. Δε θέλει και πολύ το σώμα να διαμαρτυρηθεί αν δεν το ξεκουράζεις ποτέ. Αυτό όμως όπως είπαμε είναι το λιγότερο, αφού σύμφωνα με το radaronline.com η ηθοποιός μοιράζει το ποσό των 21.000 δολαρίων μηνιαίως για τα μάτια μας και μόνο.

Όχι δεν προσθέσαμε κανένα μηδενικό, μην αγχώνεστε. Τόσα ακριβώς δίνει σε αισθητικούς, μασέρ, κομμωτές και άλλους ειδικούς ομορφιάς για να έχει το αποτέλεσμα που βλέπουμε εμείς. Που αν θυμηθούμε καλά την τελευταία της φυσική φωτογραφία, θα λέγαμε κάτι για σακούλες κάτι από τα μάτια. Όχι δε θα συνεχίσουμε γιατί θα γίνουμε κακιές.

Το ποσό είναι κάπως διαστημικό για τις εποχές που διανύουμε και θα την προτρέπαμε αντί να τα χαλάει σε ενέσεις ομορφιάς, να αφήσει το προσωπάκι της όπως ακριβώς είναι και να τα ξοδέψει για κάτι πιο χρήσιμο.

Διαβάστε ακόμα:

Jennifer Aniston: Εξομολογείται την τραυματική εμπειρία που έχει στοιχειώσει τη ζωή της

Συγνώμη η Cara είναι αυτή; To κορίτσι πάχυνε και έγινε σεξοβόμβα!