H Κim Kardashian εκδήλωσε επιτέλους τα πραγματικά της συναισθήματα για την Κendall Jenner

Γωγώ Φούντα
H Κim Kardashian εκδήλωσε επιτέλους τα πραγματικά της συναισθήματα για την Κendall Jenner

Τι έγινε Kim; Μήπως αρχίσαμε να εκτιθέμεθα;

Aμ τι νομίζατε; Ότι είναι όλοι μία ωραία ατμόσφαιρα και αγαπιούνται άνευ όρων; Ε όχι αυτό θα μπορούσαμε να το φανταστούμε για οποιαδήποτε άλλη οικογένεια, εκτός από την οικογένεια Kardashian, η οποία πλέον έχει μετατρέψει τα πάντα σε χρήματα και κέρδος. Oπότε, μας είναι κάπως αδιανόητο να πιστέψουμε ότι όλα κυλούν ρόδινα με όλα αυτά τα ματαιόδοξα πλάσματα που έχουν συγκεντρωθεί.

Τελευταίο κρούσμα λοιπόν, είναι ένα ξέσπασμα της Kim, κάτι που το περιμέναμε πολύ καιρό η αλήθεια είναι, με αποδέκτη τη 19χρονη αδερφή της Κendall. Σε κάποιο από τα χριστουγεννιάτικα επεισόδια του show της οικογένειας, λοιπόν, η Kim σε μία συζήτηση που έχει με την Kourtney, και προφανώς έπειτα απο απορία της Kourtney σχετικά με το δώρο που θα κάνουν στην μικρή τους αδερφή, η Kim ξεσπά και απαντά μέσα στη... γλύκα: «Δεν της αγοράζω ούτε ένα ζευγάρι παπούτσια! Της αγόρασα ολόκληρη καριέρα και αυτό αρκεί», λέει με έντονο ύφος.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Kendall μέσα σε διάστημα ενός χρόνου περίπου, έφτασε στο σημείο να θεωρείται ένα από τα πιο πετυχημένα νεαρά μοντέλα του κόσμου, ενώ κλείνει την μία δουλειά μετά την άλλη. Η ωραιοπαθής Kim δεν έχει δει, φυσικά, με καλό μάτι την τεράστια προβολή της αδερφής της, μιας και πλέον ο κόσμος δείχνει να ενδιαφέρεται περισσότερο για την Κendall παρά για εκείνη.

Εμείς πάντως έχουμε να πούμε, ότι και η Kendall να μην υπήρχε, η Kim θα έβρισκε σίγουρα να γκρινιάξει με κάτι, οπότε όλα καλά. Επίσης, λίγο την καταλαβαίνουμε, γιατί αυτό που της συμβαίνει είναι ισχυρό πλήγμα για την ματαιοδοξία της. Αλλά και τι να κάνουμε; Περαστικά!

Διαβάστε ακόμη:

Λίγους μήνες μετά το... κέρατο ήρθε ο χωρισμός: Ποιο διάσημο ζευγάρι «τα έσπασε»;

Beyoncé - Jay Z: H κόρη τους δεν είναι συνηθισμένο παιδί και ιδού ο λόγος

Ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός... υπάρχει: Παίζει με τα παιδιά του και μαγειρεύει!