Jennifer Aniston: Εξομολογείται την τραυματική εμπειρία που έχει στοιχειώσει τη ζωή της

Ερμιόνη Σαρρή
Jennifer Aniston: Εξομολογείται την τραυματική εμπειρία που έχει στοιχειώσει τη ζωή της

Η εικόνα αυτή δεν μπορεί να φύγει λεπτό από το μυαλό της

Ήταν να μην ξεκινήσει τις αποκαλύψεις αυτό το κορίτσι. Μα πραγματικά δεν έχει αφήσει τίποτα κρυφό τους τελευταίους μήνες. Έχει μιλήσει για το γάμο της με τον Brad Pitt, τις φοβίες της και φυσικά μας έχει λύσει την αιώνια απορία μας περί παιδιών και εγκυμοσύνης. Αυτή τη φορά όμως μας αποκαλύπτει ένα ατύχημα που είχε κατά την παιδική της ηλικία και το ψυχικό τραύμα που έχει αποκτήσει από τότε.


Όλοι μας σαν παιδιά αγαπούσαμε τα ποδήλατα. Το ίδιο και η Jennifer Aniston. Κάθε φορά που έβρισκε χρόνο, το καβαλούσε και ζούσε την απόλυτη... ελευθερία. Μία ημέρα όμως, ενώ διασκέδαζε έπεσε καταλάθος μέσα σε μία πισίνα που βρισκόταν κοντά της και από τότε δεν μπορεί στιγμή να μείνει κάτω από το νερό. Δεν είναι και λίγο να κάνεις ξαφνικά... βουτιά από εκεί που δεν το περιμένεις. Ευτυχώς βρισκόταν εκεί ο αδερφός της, ο οποίος και τη βοήθησε. Όσα χρόνια και αν έχουν περάσει δυστυχώς δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το σοκ. Σκέφτεται τον εαυτό της κάτω από το νερό και βγάζει αφρούς.

mesa

Μερικοί δεν την πιστεύουν καθώς τους φαίνεται αστείο, αλλά η ίδια ομολογεί πως όταν χρειάστηκε να γυρίσει μερικές σκηνές για την τελευταία της ταινία «Cake» μέσα στο νερό τα... έχασε. Ήταν ένας πραγματικός εφιάλτης και η ηθοποιός έπρεπε να ξεπεράσει ακόμη και τον ίδιο της τον εαυτό. Μπράβο της όμως που δεν τα παράτησε έτσι εύκολα!

Διαβάστε ακόμα:

Beyoncé - Jay Z: H κόρη τους δεν είναι συνηθισμένο παιδί και ιδού ο λόγος

Super διάσημο ερωτευμένο ζευγάρι δεν ανταλλάσσει πια ούτε... «γεια»