Κόρη διάσημης την κάνει ρεζίλι δημοσίως: «Η μάνα μου έχει χοντρά οπίσθια»!

Γωγώ Φούντα
Κόρη διάσημης την κάνει ρεζίλι δημοσίως: «Η μάνα μου έχει χοντρά οπίσθια»!

Μα το ίδιο της το παιδί;

Ξέρεις τι είναι να είσαι διάσημη, πλούσια και να έχεις όλα όσα θα μπορούσε μία γυναίκα να ζητήσει, φαινομενικά πάντα, και να σε εκθέτει ανεπανόρθωτα η ίδια σου η κόρη και μάλιστα δημοσίως;

Κάπως έτσι την έπαθε και η star των The Real Housewives Of Atlanta, Κim Zolciak, η οποία αποφάσισε να βγει μια βόλτα να ξεσκάσει κι αυτή, και είπε να δεχτεί τις συμβουλές της έφηβης κόρης της Brielle σχετικά με το outfit της. Yπολόγισε όμως χωρίς τον ξενοδόχο, ο οποίος στην προκειμένη είναι η Brielle, μιας και όπως συνήθως γίνεται, οι κόρες των υπερβολικά ωραιοπαθών μαμάδων, σε επίπεδα εμμονής βέβαια, τείνουν να μην τις συμπαθούν ιδιαίτερα.

Η νεαρή λοιπόν, φωτογράφησε την πίσω όψη της μανούλας, φορώντας μία ολόσωμη φόρμα, την ανέβασε στο Instagram και έγραψε από κάτω: «When ur mom's ass is fatter than urs». Όπως αντιλαμβάνεστε φυσικά, η Kim, παρόλο που την έκανε την προσπάθεια να το παίξει κουλ και άνετη, κάνοντας repost τη φωτογραφία, τόνισε ότι η γλυκιά της κορούλα από εκείνη τη στιγμή είναι... τιμωρία!

Η αλήθεια είναι, ότι διαβάζοντας το άρθρο δεν μπορέσαμε να μη γελάσουμε, και να μη λυπηθούμε φυσικά τη δόλια έφηβη που είναι αναγκασμένη να ανέχεται αυτή την μάνα! Αλλά όπως λέει και ο λαός, υπάρχουν και χειρότερα!

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πώς η Angelina Jolie «κατέστρεψε» την... Kylie Jenner

Jennifer Aniston: Εξομολογείται την τραυματική εμπειρία που έχει στοιχειώσει τη ζωή της

Tι σου κάνει το make-up: Είδαμε την Paltrow άβαφη και τρομάξαμε να την... αναγνωρίσουμε!