H απόλυτη διάσημη κόντρα: Ποιες superstars ετοιμάζονται για τρελό ξεκατίνιασμα;

Γωγώ Φούντα
H απόλυτη διάσημη κόντρα: Ποιες superstars ετοιμάζονται για τρελό ξεκατίνιασμα;

Και μιλάμε για δυνατά ονόματα

To πώς μας αρέσει να μαθαίνουμε για κόντρες στο θαυμαστό κόσμο της showbiz δε λέγεται. Όχι ότι είμαστε κακοί άνθρωποι, προς Θεού, αλλά όπως και να το κάνουμε, επειδή γνωρίζουμε ότι η κόντρα δεν είναι ούτε θέμα υγείας, ούτε χωρισμός, μια κάποια περιέργεια την έχουμε όταν πληροφορούμαστε ότι 2 από τις πιο διάσημες τραγουδίστριες του πλανήτη, ετοιμάζονται για...τρελό ξεκατίνιασμα!

Αναφερόμαστε στις γνωστές πια frenemies Katy Perry και Taylor Swift, οι οποίες κάποτε πλασάρονταν ως κολλητές, και τώρα όχι μόνο δεν ανταλλάσουν κουβέντα, αλλά σκάβουν και η μία το λάκκο της άλλης. Aφού λοιπόν πρόσφατα η Taylor αναφέρθηκε στην παλιά της φίλη, λέγοντας ότι ήταν η έμπνευσή της για ένα από τα τελευταία της κομμάτια, όπου μιλάει για προδοσία και άλλα τέτοια ευχάριστα-θα μπορούσε να είναι και ελληνικό άσμα-η Katy τα πήρε στο κρανίο και ετοιμάζεται για... μεγάλο πατιρντί!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία επιλέχτηκε να τραγουδήσει στον τελικό του Super Bowl, και όλοι ξέρουμε πώς κάνουν οι stars για να μπορέσουν τελικά να είναι οι εκλεκτοί, είπε ότι με την εμφάνισή της αυτή, θα σβήσει από το χάρτη την Taylor και η νίκη της θα είναι πανηγυρική στον αγώνα για το ποια είναι η καλύτερη γυναίκα perfomer, παγκοσμίως.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Katy αναμένεται να κάνει κάτι πολύ συγκεκριμένο πάνω στη σκηνή, το οποίο θα έχει και τελικό αποδέκτη την Taylor. Όπως αντιλαμβάνεστε, προβλέπονται μεγάλα γλέντια, κι εμείς φυσικά θα είμαστε στις επάλξεις για να τα απολαύσουμε. Γιατί κακά τα ψέματα, είμαστε Έλληνες και η διασκέδαση είναι στο DNA μας.

Διαβάστε ακόμη:

Όταν οι paparazzi ξεφτιλίζουν την Kim: Οι εικόνες που μας έκαναν να κλάψουμε από τα γέλια

Δείτε πώς η Angelina Jolie «κατέστρεψε» την... Kylie Jenner

Jennifer Aniston: Εξομολογείται την τραυματική εμπειρία που έχει στοιχειώσει τη ζωή της