Το έχει κάνει σύστημα! Διάσημο μοντέλο κυκλοφορεί και πάλι topless

Ερμιόνη Σαρρή
Το έχει κάνει σύστημα! Διάσημο μοντέλο κυκλοφορεί και πάλι topless

Φτάνει πια... θα λέγαμε

Το ότι είναι μία θεά το έχουμε πει αρκετές φορές. Διανύει ήδη την τέταρτη δεκαετία της ζωής της, έχει όμως το σώμα που θα ζήλευε ακόμη και μία εικοσάρα (ειδικά αν το έριξε κάπως έξω τις γιορτές). Αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει διαρκώς να μας υπενθυμίζει πως είναι το σώμα της χωρίς τα... απαραίτητα.


Η Heidi Klum κάνει διακοπές στο St.Barts- ναι εδώ και πολλές μέρες- με το νεαρό σύντροφό της Vito Schnabel. Τέτοιο έρωτα αλήθεια δεν έχουμε ξαναζήσει. Και καλά κάνουν οι άνθρωποι δηλαδή, αλλά εμείς θα θέλαμε να σταθούμε λίγο στην αγαπημένη μας Heidi. Την είδαμε μία φορά topless, δύο και γενικώς φωτογραφήθηκε αρκετές φορές σε ανέμελες στιγμές χωρίς μαγιό. Πόσα ακόμα δηλαδή; Όχι τίποτα άλλο αλλά εμείς έχουμε ξεπαγιάσει από το κρύο και αυτή τα... πετάει όλα. Να το καταπιούμε ότι βρίσκεται στην παραλία και καίγεται κάτω από τον ήλιο, αλλά θα την παρακαλούσαμε να φοράει πιο συχνά το μαγιό της.


Θα μας πείτε τώρα ότι ζηλεύουμε. Εντάξει, το κάνουμε και αυτό όμως το θέμα μας είναι ότι το μοντέλο το έχει παρακάνει κάπως. Μπορεί να έχει νεαρό σύντροφο και να μην υπολογίζει τίποτα, μην ξεχνάει όμως ότι είναι και... μάνα τεσσάρων παιδιών. Μπορεί να τα κάνει όλα αυτά αλλά εντός των θυρών.

Διαβάστε ακόμα:

Tι σου κάνει το make-up: Είδαμε την Paltrow άβαφη και τρομάξαμε να την... αναγνωρίσουμε!

Jennifer Aniston: Εξομολογείται την τραυματική εμπειρία που έχει στοιχειώσει τη ζωή της

Όταν οι paparazzi ξεφτιλίζουν την Kim: Οι εικόνες που μας έκαναν να κλάψουμε από τα γέλια