Και όμως είναι αληθινή! Η τελευταία εμφάνιση της Britney Spears μας άφησε άφωνους

Ερμιόνη Σαρρή
Και όμως είναι αληθινή! Η τελευταία εμφάνιση της Britney Spears μας άφησε άφωνους

Δείτε την τραγουδίστρια χωρίς ρετούς

Την είχαμε κακολογήσει ολίγον για την τελευταία της φωτογράφιση στο περιοδικό Women΄s Health και οφείλουμε να της ζητήσουμε μία συγνώμη(εν μέρει βέβαια). Εντάξει, το σώμα της τελικά δεν ήταν και τόσο... πειραγμένο, αφού η τραγουδίστρια εμφανίστηκε χθες με κοντό μπλουζάκι και μας άφησε... άφωνους.


Η Britney Spears παίρνει το αίμα της πίσω για όσα είχε περάσει τα τελευταία χρόνια(βλέπε χωρισμοί, προβλήματα καριέρας κ.α). Είναι φουλ ερωτευμένη με τον Charlie Ebersol και οι κόποι της στο γυμναστήριο έχουν επιτέλους ανταμειφθεί.Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε την ώρα που έβγαινε από το γυμναστήριο και μας μαρτύρησε το πραγματικό της κορμί. Και επειδή εδώ σίγουρα δεν μπορούμε να μιλήσουμε για photoshop,απλά θα τη χειροκροτήσουμε. Φλατ κοιλιά, καλλίγραμμα πόδια και καλοσχηματισμένοι γλουτοί είναι όλα όσα εντοπίσαμε πάνω της. Μα καλά τα Χριστούγεννα δεν τσίμπησε τίποτα;


Αυτά έχει ο έρωτας καλέ. Το κορίτσι μας τονώθηκε ψυχολογικά και...σωματικά. Τώρα βέβαια τη μυστική της συνταγή δεν την έχουμε μάθει ακόμη, αλλά θα τη βρούμε και αυτή. Μπράβο βρε κορίτσι μας, μας αρέσει να σε βλέπουμε να... λάμπεις!

Διαβάστε ακόμα:

Το έχει κάνει σύστημα! Διάσημο μοντέλο κυκλοφορεί και πάλι topless

Μήπως να χαλάρωνε λίγο; Ποια σταρ αρνήθηκε να βγάλει selfie με θαυμαστή της;

Σοκαριστήκαμε! Διάσημος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή πάνω στη σκηνή του θεάτρου