Aνησυχούμε πολύ: Τι συμβαίνει επιτέλους στην Kylie Jenner;

Γωγώ Φούντα
Aνησυχούμε πολύ: Τι συμβαίνει επιτέλους στην Kylie Jenner;

Και γιατί μας προβλημάτισε αυτή την ηλιόλουστη Παρασκευή;

Όταν έχεις τα ίδια γονίδια με την Kim Kardashian και την Kris Jenner-και κατ' επέκταση τον Bruce Jenner-το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι φυσιολογικός άνθρωπος. Οπότε, έχουμε πια αποφασίσει ότι οτιδήποτε κι αν κάνει κάποιο από τα μέλη της οικογένειας αυτής, είναι απολύτως δικαιολογημένο.

Παρόλα αυτά, έχουμε παρατηρήσει ότι η νεότερη από τα διάσημα αδέρφια, Kylie, έχει αρχίσει να το χάνει με γρήγορους και δυστυχώς όχι σταθερούς ρυθμούς. Διότι, μπορεί να αντιλαμβανόμαστε την ωραιοπάθειά της, και το γεγονός ότι δεν πηγαίνει πουθενά χωρίς μολύβι χειλιών, με περίγραμμα 3πλάσιο από το κανονικό σχήμα, αλλά η τελευταία της εμφάνιση μας προβλημάτισε αρκετά, και ίσως τους πιο ευαίσθητους να τους ανησύχησε κιόλας.

Η 17χρονη star-τη λέμε έτσι γιατί δεν ξέρουμε πώς αλλιώς να την πούμε-αποφάσισε να πεταχτεί μέχρι το μανάβικο της γειτονιάς της, για κάποια ψώνια που της παρήγγειλε η μητέρα Kris. Μέχρι εδώ καλά, γιατί αυτό δείχνει ένα παιδί σεβαστικό έτοιμο να προσφέρει στην οικογένεια και να ξεκουράσει την κουρασμένη(;) της μαμά. Το θέμα δυστυχώς είναι, το outfit το οποίο επέλεξε προκειμένου να ψωνίσει αγγουρο-ντομάτες, και το οποίο σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται, εκτός αν αμέσως μετά θα πήγαινε σε πάρτι με θέμα τα '80s.

H Kylie λοιπόν, εμφανίστηκε με καυτό σορτς-πολύ καυτό όμως-λευκά μποτάκια στιλέτο και ένα μακρύ χακί παρκά, σε μία προσπάθεια να... κρύψει τη γύμνια της. Το ολοκληρωμένο και επαγγελματικό μακιγιάζ, δεν το αναφέρουμε καν, γιατί είναι δεδομένο! Όπως αντιλαμβάνεστε, οι αρσενικοί υπάλληλοι του μανάβικου λογικά έκαναν πάρτι με την εμφάνιση αυτή, κάτι που βέβαια δεν πιστεύουμε για τους γονείς της.

Από την άλλη βέβαια, δεν είμαστε και σίγουροι, αν κρίνουμε από τις συμπεριφορές τόσο της Kris όσο και του Bruce. Λέτε η κατάσταση της Kylie να είναι πιο σοβαρή από της Kim; Και ποιο θα είναι άραγε το... επόμενο βήμα;

Διαβάστε ακόμη:

Επιτέλους την είδαμε: Η κόρη της Kunis & του Kutcher είναι απλά πανέμορφη

Τρομακτική μεταμόρφωση: Πώς είναι σήμερα η Laura από το μικρό σπίτι στο λιβάδι;

Το έχει κάνει σύστημα! Διάσημο μοντέλο κυκλοφορεί και πάλι topless