Δήλωση-φωτιά που θα συζητηθεί: Η Jennifer Αniston τόσο καιρό μας δούλευε ψιλό γαζί!

Δήλωση-φωτιά που θα συζητηθεί: Η Jennifer Αniston τόσο καιρό μας δούλευε ψιλό γαζί!

Τα είπε και... ηρέμησε

Κακά τα ψέματα, η Jennifer Aniston έχει κερδίσει επάξια το βραβείο της αγαπημένης μας star στο Hollywood. Είναι όμορφη, αλλά όχι απρόσιτη, είναι πετυχημένη, αλλά δεν έχει καβαλήσει το καλάμι. Ο χωρισμός της με τον Brad Pitt και όλο αυτό που βίωσε με την Angelina Jolie μας έκανε να την συμπονέσουμε. Μέχρι σήμερα είχαμε στο μυαλό μας πως η ελληνικής καταγωγής star πόνεσε πολύ εξαιτίας του διαζυγίου της, μιας και ο Brad ήταν ο... «The one!»


Και να που ήρθε η ώρα να αλλάξουμε... πλευρό! Η Aniston σε πρόσφατη συνέντευξή της τόνισε πως δεν εκτίμησε όσο της άξιζε την πρώτη της δυνατή σχέση και πως φυσικά το μετάνιωσε όταν ήταν πλέον αργά. Συγκεκριμένα σημείωσε πως εκείνος ήταν ο «One and Only», αλλά η μικρή της ηλικία (τότε ήταν μόλις 25 ετών), δεν της επέτρεπε να το καταλάβει. Προτεραιότητά της είχε την καριέρα της και φυσικά αυτή της κόστισε τον μεγάλο της έρωτα.


Σύμφωνα με τη Daily Mail Online, το άτομο στο οποίο αναφερόταν η ξανθιά star δεν είναι άλλο από τον Daniel McDonald, με τον οποίο και διατηρούσε σχέση από το 1990 μέχρι το 1994. Πέντε χρόνια μετά το χωρισμό τους, ο Daniel παντρεύτηκε την Mujah Maraini-Melehi και ένα χρόνο αργότερα η Aniston ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του Brad Pitt.


Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Jen δεν ξεπέρασε ποτέ τον Daniel. Πάντα τον είχε στο μυαλό της και έτρεφε γλυκά συναισθήματα για εκείνον. Όταν μάλιστα πληροφορήθηκε το θάνατό του (ο διάσημος ηθοποιός πέθανε από καρκίνο στον εγκέφαλο το Φεβρουάριο του 2007) εκείνη κατέρρευσε. Πλέον, η Aniston θεωρεί πως ο Daniel την προσέχει από εκεί ψηλά και πως εκείνος της έστειλε τον Justin Theroux στη ζωή της. Πώς σας ακούγονται όλα αυτά; Όπως και να έχει η Aniston ανέτρεψε τα δεδομένα... Δείτε φωτογραφίες του πρώτου μεγάλου της έρωτα στην παραπάνω gallery.

Διαβάστε ακόμα

H απόλυτη διάσημη κόντρα: Ποιες superstars ετοιμάζονται για τρελό ξεκατίνιασμα;

Μήπως να χαλάρωνε λίγο; Ποια σταρ αρνήθηκε να βγάλει selfie με θαυμαστή της;