Αngelina Jolie: Ο κρυφός γάμος της που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα!

Κανείς δεν θα το πίστευε, μέχρι που η ίδια το ξεστόμισε!

 Μπορεί να επικρατεί η γενικότερη άποψη πως αν είσαι διάσημος σταρ –και πόσο μάλλον διεθνούς εμβέλειας-, δεν μπορείς να κάνεις... βήμα χωρίς να σε απαθανατίσει ο φακός κάποιου παπαράτσι, και εν μέρει ίσως αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα, όμως, η αλήθεια είναι πως αν κάποιος θέλει να κρατήσει κάτι κρυφό μπορεί να τα καταφέρει.


 Και αυτό έρχεται να μας επιβεβαιώσει η Angelina Jolie, που παρότι αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες σταρ του πλανήτη κατάφερε να κρύψει καλά ένα γεγονός που δεν ήταν και τόσο... ασήμαντο, αφού στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για έναν... γάμο. Και μάλιστα, δεν αναφερόμαστε σε έναν οποιονδήποτε γάμο, αλλά σε αυτόν με τον... Brad Pitt. Φυσικά, δεν εννοούμε την γνωστή σε όλους τελετή στην Γαλλία, την οποία επίσης το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό και να αποκαλύψει όταν όλα είχαν πια τελειώσει, αλλά εκείνη που πραγματοποίησαν πριν ακόμα και από αυτήν, στην Αμερική.


 Σε πρόσφατες δηλώσεις της η αγαπητή σταρ αποκάλυψε πως το διάσημο ζευγάρι είχε δεθεί με τα δεσμά της τελετής αυτής και στην Καλιφόρνια, και μάλιστα προτού γίνει ο γάμος τους στην Γαλλία. Ο λόγος ήταν εντελώς διαδικαστικός, αφού, όπως η ίδια ανέφερε, δεν τους επιτρεπόταν να παντρευτούν στη Γαλλία, αν δεν ήταν ήδη παντρεμένοι στον τόπο καταγωγής τους. Έτσι, μέσα σε μια μέρα, αποφάσισαν να κάνουν έναν πολιτικό γάμο, χωρίς κανείς να το πάρει είδηση, μέχρι και σήμερα που η ίδια αποφάσισε να το αποκαλύψει.

 

Διαβάστε ακόμη:

H Aniston σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης: Το νέο-και μάλλον τελειωτικό-χτύπημα της μοίρας

Επιτέλους! Ιδού και μια star που δεν είναι υστερική με τα κιλά της

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ