Μάθαμε το λόγο που η Kim... καταδέχτηκε να κάνει κομπλιμέντο σε άλλη γυναίκα!

Μάθαμε το λόγο που η Kim... καταδέχτηκε να κάνει κομπλιμέντο σε άλλη γυναίκα!

Είναι ποτέ δυνατόν;

Το ξέραμε ότι δεν φημίζεται και για την ιδιαίτερη διακριτικότητά της, αλλά και τόσο προφανή... υστεροβουλία από την Kim Kardashian δεν την περιμέναμε. Βέβαια, το γεγονός και μόνο πως μια μέρα πριν έπλεκε το... εγκώμιο της fashion editor της Vogue Αυστραλίας, Christina Centenera, έπρεπε να μας είχε υποψιάσει περισσότερο. Γιατί πίσω από τα καλά και μελιστάλακτα λόγια της κρύβονταν οι πραγματικoί λόγοι, που δεν ήταν βέβαια ο θαυμασμός της και φυσικά, ούτε η καλοσύνη της ή ο... ευγενικός της χαρακτήρας, αλλά οι καλές -για ακόμα μια φορά- δημόσιες σχέσεις της.


Πιο συγκεκριμένα, σε χθεσινές δηλώσεις της η 33χρονη celebrity δήλωσε ενθουσιασμένη με το ενδυματολογικό στυλ της προαναφερθείσας και μάλιστα την αποκάλεσε... πρότυπό της. Από πότε λοιπόν η Kim έχει πρότυπα και μάλιστα νιώθει και την ανάγκη να το... βροντοφωνάξει δημοσίως; Από τότε, που την κάνουν εξώφυλλο σε ένα από τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας του πλανήτη!


Ναι λοιπόν, ύστερα από το περσινό εξώφυλλό της, μαζί με τον Kanye West, για την αμερικανική Vogue, τώρα πια η Kim κατάφερε να πείσει και ποζάρει πλέον... ολομόναχη, για πρώτη φορά, στη Vogue Αυστραλίας. Πως θα ήταν ποτέ δυνατόν, επομένως, να μην μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την fashion editor της; Πριν λίγες ώρες λοιπόν, πόσταρε στα social media το πρώτο της εξώφυλλο γράφοντας «Ορίστε το πρώτο μου εξώφυλλο για το τεύχος Φεβρουαρίου στη Vogue Αυστραλίας!!!!», και μας έκανε να καταλάβουμε απόλυτα γιατί... ξεστόμισε τέτοια λόγια λίγες ώρες πριν.

Διαβάστε ακόμη:

Eίναι αυτό κορμί γυναίκας που γέννησε ένα χρόνο πριν;

Κι όμως δεν το ξέραμε:Mε ποια διάσημη σταρ διατηρεί στενή φιλία η Charlize Theron;