Η αρραβωνιασμένη Sofia Vergara κυκλοφορεί με σέξι νεαρό αγνώστων στοιχείων; Τι συμβαίνει;

Γωγώ Φούντα
Η αρραβωνιασμένη Sofia Vergara κυκλοφορεί με σέξι νεαρό αγνώστων στοιχείων; Τι συμβαίνει;

Kαλά αυτή δε δήλωνε ερωτευμένη με τον Joe Manganiello;

Δεν πάει και πολύς καιρός από τότε που μάθαμε ότι η Sofia Vergara αρραβωνιάστηκε με τον Joe Manganiello, εδώ μιλάμε για μεγάλο έρωτα, και η λατίνα star αποφάσισε να μας μπερδέψει και να μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι τελικά μπορεί να συμβαίνει με τον σέξι αρραβωνιαστικό της.

Ο λόγος; Η διάσημη ηθοποιός, εμφανίστηκε, απαστράπτουσα όπως πάντα, στους δρόμους του Los Angeles, συνοδευόμενη από ένα όμορφο νεαρό άντρα. Δεν ήταν μάλιστα λίγοι εκείνοι που αναρωτήθηκαν ποιος είναι, και τι σχέση μπορεί να έχει με τη Vergara, πλάθοντας φυσικά σενάρια περί ξαφνικού χωρισμού.

Κι όμως, η απάντηση ήρθε λίγο μετά, καθώς ο κύριος αυτός είναι ο 20χρονος γιος της ηθοποιού Manolo Gonzalez Vergara. Μάνα και γιος φαίνονταν ιδιαίτερα δεμένοι και αγαπημένοι, ενώ όποτε τους το επιτρέπει ο χρόνος, περνούν αρκετές ώρες μαζί, όπως χθες το απόγευμα που κατευθύνθηκαν σε πολυτελές εστιατόριο της Καλιφόρνια.

Άραγε τι θα λένε οι φίλοι του Manolo για την μητέρα του; Δε θα θέλαμε να είμαστε στη θέση του για να είμαστε ειλικρινείς.

Διαβάστε ακόμη:

Το πιο γλυκό φιλί που έχει δώσει ποτέ η Megan Fox: Ποιος να είναι άραγε ο τυχερός;

Jennifer Lopez: Τελικά είναι και πάλι μαζί με τον Casper Smart;

Ο JayZ κάνει ντεμπούτο στη νέα του ασχολία έχοντας στο πλευρό του τη... Rihanna!