Χρυσές Σφαίρες 2015: Οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς

Γωγώ Φούντα
Χρυσές Σφαίρες 2015: Οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς

H Αniston άραγε να πήρε βραβείο;

Oι Χρυσές Σφαίρες 2015, εδώ και κάποιες ώρες αποτελούν παρελθόν, και όπως ήταν φυσικό συγκέντρωσαν για ακόμη μία φορά το ενδιαφέρον του Παγκόσμιου Τύπου και όχι μόνο! Παρόλο λοιπόν που τα βραβεία αυτά είχαν ηχηρές απουσίες (πού ήταν η Angelina οέο;), είχαν και ηχηρές παρουσίες οι οποίες μάγεψαν και εντυπωσίασαν, κυρίως με τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

Εκτός φυσικά από το κόκκινο χαλί, το οποίο κλέβει παραδοσιακά την παράσταση σε όλες τις βραβεύσεις, υπήρξαν και οι νικητές της βραδιάς, στους οποίους πάντα τείνουμε να δίνουμε λιγότερη σημασία, αλλά καλώς ή κακώς οι συγκεκριμένοι είναι και η ουσία των λαμπερών αυτών events.

Η ταινία Boyhood λοιπόν, αναδείχθηκε καλύτερο δράμα, ενώ το βραβείο καλύτερης ηθοποιού κατέκτησε η Julianne Moore για την ερμηνεία της στην ταινία Still Alice. Καλύτερος ηθοποιός αναδείχθηκε ο Eddie Redmayne για το The Theory of Everything ενώ στην κατηγορία κωμωδία-μιούζικαλ, το βραβείο κατέληξε στην ταινία The Grand Budapest Hotel με τον Michael Keaton να κερδίζει το βραβείο καλύτερου ηθοποιού στην κατηγορία αυτή. Στην ίδια κατηγορία, κορυφαία αναδείχθηκε η Amy Adams η οποία μάλλον θα πρέπει να φτιάξει ειδικό ράφι σπίτι της για τα βραβεία που έχει κατακτήσει τελευταία!

Aν αναρωτιέστε για την Jennifer Aniston και αν τελικά κατάφερε να βραβευτεί, πιστεύουμε ότι γνωρίζετε ήδη την απάντηση, μιας και δεν ήταν καν μέσα στα φαβορί. Παρόλα αυτά βέβαια, το ότι κατάφερε από star σε κομεντί να εξελιχθεί σε καλή δραματική ηθοποιό, είναι αρκετά σημαντικό. Όπως επίσης και το γεγονός ότι ήταν απαστράπτουσα για ακόμη μία φορά.

Ραντεβού στα Oscar λοιπόν.

Διαβάστε ακόμη:

Χρυσές Σφαίρες 2015: Οι πιο κακοντυμένες από το χθεσινό κόκκινο χαλί

Χρυσές Σφαίρες 2015: Ποιες ήταν οι πιο καλοντυμένες της βραδιάς;

Χαμός: Η νέα φωτογραφία της Beyoncé έχει ξεσηκώσει το διαδίκτυο! Γιατί όμως;